MENÜ

Hatalar zinciri!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A takımlarından Cagliari ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler, yaptıkları hatalarla çok hazır bir görüntü vermedi.

Haberin Devamı

Savunma bloğu arayışı devam ederken bu bölge hariç ideal 11’i ile çıktı Fenerbahçe, Cagliari maçına. 6’sı yeni, kalan 5 oyuncusunun da 2’sini de farklı pozisyonlarda oynatan Ersun Yanal için özellikle orta sahanın göbeğinde oynayan Emre-Ozan Tufan ikilisinin performansı ilk yarı dikkat çekiciydi. Fakat Cagliari topa daha az hakim olmasına rağmen savunmanın uyumsuzluğundan faydalanarak net fırsatlar yakaladı. Çok pozisyon üretemese bile Emre Bölezoğlu’nun usta işi frikiği ve Ozan Tufan’ın yaptığı driplingi harika vuruşla süslediği golü ile daha ilk yarıdan skoru aldı Fenerbahçe. Ancak bu hikaye Emre’nin oyundan çıkması ile çabuk değişti.

Deniz Türüç...

Hem oyun hem de skor dengelendi. Çabuk ataklara karşı zorlanan Sadık, oyuna girer girmez sakar bir iş yaparak penaltıya sebebiyet veren Reyes savunma bloğunun sıkıntısının ne kadar büyük olduğunun ispatı hatalar yaptılar. Sonuçta Fenerbahçe çok hazır bir görüntü vermedi. Özellikle savunma ve kaleci performansları, kolay yenen gollerle kendini belli etti. Hücumda ise Deniz Türüç, dün akşam izlediğim Moses’la forma rekabetinden galip çıkabilir.

Haberin Devamı

Ön plana çıkanlar...

Emre Belözoğlu:

Oyunu ve arkadaşlarını iyi yönetti. Harika bir frikik golü attı. Oyunda kaldığı süre içinde keşke 3-4 yaş genç olsaydı dedirtti. Fenerbahçe O’nu sahada ne kadar çok tutabilirse oyun kalitesi o kadar iyi oynayacak.

Ozan Tufan:

Emre Belözoğlu ile oynadığı ilk yarıyı çok iyi, maçın genelini iyi oynadı. Bu sezonun oyunu iki yönlü oynama konusunda en önemli kazancı olacak gibi. Attığı goldeki ustalık ve soğukkanlılığı özgüveninin ispatıydı.

Cebrail:

Henüz acemi olmasına rağmen çok istekli ve korkusuzdu. Hasan Ali yokken oynamalı diyemem ancak şans verilmeye devam edilirse yeteneği olduğunu, oyun görüşünün iyi olduğunu 45 dakikada göstermeyi başardı

YORUM YAZ