MENÜ

Gecenin tesellisi Dorukhan

Abone Ol Google News

Maçın başında katı savunma yapan Erzurumspor’a karşı Beşiktaş’ın iştahı, Ljajic’in kalitesi, Quaresma’nın skora etki etme çabası vardı. İlk yarı boyunca boşluk aradılar. Bulduklarında karşılarına Sehic çıktı. Erzurumspor’un hücum etme çabası ilk yarı boyunca duvara çarpar gibi Necip-Mirin’in çabukluklarına kurban gitti. Beşiktaş’ın hücumlarında ise çok fazla orta gelmesine rağmen ceza sahası içinde forvetlerin doğru pozisyon alamama sıkıntısı hissedildi. 2. yarıya Şenol hoca Mirin sakatlanınca Pektemek hamlesi yapıp hem Medel hem de Ljajic’i birer adım geri çekerek kendi oyununu baltalayıp Erzurum için bir fırsat yarattı. Hatasından çabuk döndü, dönmesine ama Necip’in sakarlığı, Dorukhan’ın şanssızlığı derken hücum konusunda yetenekleri sınırlı Erzurumspor golü yapmıştı. Sonrası telaş, sonrası panik. Yine de Dorukhan attığı gol ile gecenin tesellisini (artık kazanç mı siz karar verin) takımına 1 puan olarak getirmeyi başardı. Sonuçta Beşiktaş şampiyonluk yarışından 1 adım daha uzaklaşırken, Erzurumspor yaptığı savunma ile hayati bir puan aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Şenol Güneş hamleleri doğru muydu? Özellikle ilk hamlesi ile oyunu geniş alanda oynamaya başlayıp takımının etkisini azalttı, sonrasında hatasını düzeltti ama Burak Yılmaz’ı da oyundan elinde daha iyisi yokken ve oyuncuyu bu kadar isteyerek almışken erken çıkardı.

Maçın starı

Beşiktaş’ın girdiği pozisyonlarda doğru pozisyon almayı başaran ve hata yapmayan İbrahim Sehic maçın yıldızı olurken takımının aldığı altın değerindeki puanın kahramanıydı.

Maçın olayı

Quaresma muhtemelen Beşiktaş kariyerine noktayı yine kendine has bir şekilde kendini oyundan attırarak koymuş oldu.

Kısa mesaj

Beşiktaş her fırsatta defansif orta sahalarını stoper olarak kullanıyor, Roco kenarda, Beşiktaş pozisyon üretmekte zorlanıyor Oğuzhan kenarda.

YORUM YAZ