MENÜ

Formsuzluğun bedeli

Abone Ol Google News

Real Madrid’i formsuz yakaladık. Ama mesele Galatasaray’ın daha formsuz ve kalitesiz oluşuydu.

Haberin Devamı

Maç eksiği hissedilen Seri’nin çıkarken yaptığı top kaybı ve Hazard- Kroos yapımı gol bize bu kayıpların Şampiyonlar Ligi için ölümcül olduğunu hatırlattı.

İlk bölümde savunma arkası ya da arasına sızıp 3 pozisyon çıkardık. Andone, Courtois’nın kurtarışlarına, Babel ise beceriksizliğe kurban gidince gol çıkaramadık.

Oyun ve pozisyon sayısı dengeliydi ama son vuruşlar da aynı derecede kötüydü.

2. yarıya Fatih Terim Donk-Feghouli değişikliğiyle geldi. Amaç pozisyonların sayısını ve bitiricilik konusunda kaliteyi arttırmaktı.

Kaybettiğimiz her topta Real, Galatasaray’ı geri koşturup pozisyonlar buldu. Muslera ve şans oyunda tuttu. Çabalarımız sürekli Ramos-Varane tecrübesine yenik düştü.

PSG maçındaki gibi çok mücadele etmemize rağmen formsuz oluşumuzun bedelini kaybederek ödedik.

Gecenin sorusu

Neden kaybettik? Şampiyonlar Ligi için mücadelenin kalite olmadığında (ki özellikle iş yapacak oyuncularımız ya sakat ya da formsuzdu) yeterli olmadığını bu mağlubiyetle tekrar görmüş olduk.

Haberin Devamı

Maçın starı

Real Madrid’de Casemiro, Sergio Ramos, Varane gibi tecrübeli oyuncular ilk 15 dakikadan sonra oyuna ağırlıklarını koymayı başararak galibiyette öne çıktılar.

Maçın olayı

Seyirci de artık Belhanda’nın kötü oyununa ve form tutamayışına isyan etti. Terim’in sürekli ısrar ettiği Belhanda kendisine olan güvenin karşılığını sezon başından beri veremezken, futbolun içinde olan protestoya karşılık vermesi ise daha da çirkindi.

Kısa mesaj

Galatasaray’da Fatih Terim hem 11, hem de değişiklikler de doğru işler yapmasına rağmen oyuncuların performansları bu hamleleri boşa çıkardı.

YORUM YAZ