MENÜ

Fener için kötü, Paşa için iyi

Abone Ol Google News

Maçın başında 5-6 kişi ile hücum ederek Fenerbahçe’den çekinmediğini gösteren Kasımpaşa, Diagne ile kaçırdığı penaltıya rağmen 2 net pozisyon daha üretip bu kez Diagne ile attı, fakat Edouk ile kaçırdı. Buna karşı Fenerbahçe’de Mehmet Ekici, Barış Alıcı ve Valbuena üçlüsü ile geri düşülen oyunda pes etmeyen oyunculardı. Golü Neustadter ile buldular ama asıl önemli olan çabuk oynama isteği ve demoralize olmamaktı. Bunları başarıp ilk yarının sonunda Skrtel'in pasının hakkını Özgür Çek verince geri dönmeyi başardılar. 2. yarı dengeli başlasa da maçın her anında iki takım arasında hissedilen iyi santrfor, kötü santrfor farkı maçı dengeledi. Diagne yine uyuyan milli takım stoperlerinin arkasında golü yaptı. Sonuçta Kasımpaşa gibi çok formda ve kolay gol bulan bir takıma karşı sergilenen mücadele iyi olsa da ligdeki duruma bakınca alınan 1 puan Fenerbahçe için kötü, Kasımpaşa için iyi denebilir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Yiğithan, Neustadter kadar oynamaz mı? Bu kadar tecrübeli stoperler bu kadar pozisyon hatası yapacaksa genç oyuncunun yapacağı hatalar çok daha fazla hoşgörülebilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Birini yazsam diğerine ayıp olur. Trezequet, Kasımpaşa’ya kalite olarak seviye atlatan bir oyuncu. Çok formda ve çok iyi oynadı. Diagne 2 gol ile maçın adamı. Son olarak Fenerbahçe’de alınan puanın kahramanı yine Valbuena.

Maçın olayı

Fenerbahçe takımı ne kadar mücadele ederse etsin işin sonunda sonuç bitiriciliğe bağlı. Slimani’nin oyununun yine hayal kırıklığı yaratması gecenin olayıydı.

Kısa Mesaj

Mehmet Ekici, Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu haline gelmek için ilk adımı geç de olsa attı.

YORUM YAZ