MENÜ

Efsane maç

Abone Ol Google News

Malatya öne geçti, Sivas cevabı 3 golle verdi. Douglas kızarınca işler değişti, ev sahibi sazı eline geçirdi, skor 3-2’ye geldi. 10 kişiyle direnen Yiğidolar, bir kez daha sevindi. Ancak Erol Bulut’un takımı pes etmedi, müthiş düello 4-4 bitti.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor, maça başlangıcı golle yapmasına rağmen ilk yarıda planları tutan taraf Sivasspor oldu. Özellikle Douglas- Robinho uyumunun hissedildiği, kazandıkları toplarla çabuk çıktıkları 45 dakika içerisinde Muhammet’in de katkısıyla 3 gol birden buldular.

İkinci yarıda Erol Bulut’un, Pereira hamlesiyle maçı döndürme çabası, Douglas’ın kırmızı kartıyla birleşince mücadelenin hikayesi de değişti. Fakat Robinho’ya sahip Sivasspor, dünya yıldızının topu her ayağına aldığında takımını rakip kaleye getiren oyunuyla teslim olmadı.

Kaçırılan penaltıya rağmen tekrar golü bulmaları iyi mücadele etmeleri biraz da kaleci performansına kurban gitti. Bu zafiyeti iyi değerlendiren Yeni Malatya, Sivasspor yarı sahasına yığdığı maçın ikinci yarısında 3 gol birden bularak beraberliği kurtarmış oldu.

Haberin Devamı

Robinho şov sürüyor

Maçın yıldızı kariyerinde düşüşe geçmiş bir isim olarak Sivas’a gelmiş olmasına rağmen gözlerin pasını silercesine oynadığı oyunla Robinho oldu.

Yeni Malatyaspor’un ilk 7 haftadaki gol sayısı 12 iken Sivas maçından çıkan gol sayısının 8 olması iki takım özelinde kolay gol yemeleri açısından kötü. Ancak hücum performanslarına bakıldığı zaman pozitif ayrıntı da ortaya çıkmış oldu.

YORUM YAZ