MENÜ

Doğal favori Kartal

Abone Ol Google News

Ljajic’in üretkenliğine ek olarak Burak Yılmaz’ın form durumunun yüksekliği Beşiktaş için en önemli artılar. Ek olarak hamle oyuncusu olsa bile Kagawa’nın aldığı her dakikayı şiir gibi oynaması maç öncesinde doğal favori olan Beşiktaş’ın elini daha da güçlendiren bir etken...

Haberin Devamı

Galibiyet son dakikaya kalmış olsa bile sezonun en iyi maçlarından birini Konya’ya karşı oynayan Beşiktaş, benzer özelliklerde Göztepe sınavına çıkacak. Topla mecbur kalmadıkça fazla oynamayan, sürekli ve hızlı pas yapan orta sahada yine Ljajic’in üretkenliği bu oyunu pozisyonla süslemek adına en önemli ayrıntı.

Karius etkisi...

Diğer taraftan bu iyi işlerin yanında olumsuzluklar da yok değil. Pozisyon bile verilmeden yenen goller, zaman zaman rakibin topla oynamasına çok uzun süre müsaade edilmesi ve son olarak top gelmeyince konsantrasyonunu çok çabuk kaybeden formsuz Karius da Beşiktaş’ın dezavantajları. Göztepe tarafından düşünülürse skor dengesinin korunduğu her dakika bu ayrıntıları avantaja çevirmek mümkün. Sezon içerisinde 3. hoca değişikliğini yapmış Göztepe’den beklentim Beşiktaş’ı tatlı sert bir oyunla bozup tempoyu düşük tutma çabası olacaktır.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Beşiktaş için bu form durumu ile Burak Yılmaz, Ljajic, Kagawa ve Quaresma gibi oyunu rakip takım sahasında oynarken üretkenlik konusunda usta oyuncular sahne alabilir.

Bu istatistiğe dikkat!

Beşiktaş, Süper Lig’de Göztepe’yi ağırladığı 24 maçın 21’inde yenilmedi (14G 7B) ve bu maçların 20’sinde gol atmayı başardı (toplam 46 gol).

Kısa mesaj

Burak Yılmaz’ın form durumunun yüksekliği, hamle olarak kullanılsa bile Kagawa’nın aldığı her dakikayı şiir gibi oynaması maç öncesinde zaten doğal favori olan Beşiktaş’ın elini daha da güçlendiren etkenler.

YORUM YAZ