MENÜ

Derin bir nefes...

Abone Ol Google News

Değişen dizilişte amaç 2 stoperi kenarlara açıp İsla ve Hasan Ali’yi öne çıkartarak bu oyuncuların yapacağı ortalarla Slimani, Frey ve Ayew ile golü bulmaktı. Çok oyuncu ile kapanacak bir takıma karşı doğru bir oyun stratejisiydi. Slimani’nin kaçırdığı 3 pozisyon ise golün habercisi mi yoksa yaklaşan felaketin göstergesi mi kestirmek zordu. Ancak pozisyon vermeden geçen ilk yarının ardından devrenin hemen başında Trnova kalecisinin ikramını gol yapan Slimani ilk yarıdaki şanssızlığını kırarak hepimizi rahatlattı. Bu gol daha kaliteli bir oyun getirir mi derken sadece biraz daha durağanlık getirmesine rağmen pozisyona girme şampiyonu Slimani attığı 2. gol ile ihtiyacı olan patlamayı yaparak maçı Fenerbahçe’ye maçı kazandıran oyuncu oldu. Sonuçta oyun olarak olmasa da skor olarak Fenerbahçe’ye nefes aldıran gece de derin bir nefes de Cocu almış oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Başakşehir maçı için aynı oyun tarzı uygun mu? Özellikle pas kalitesi yüksek Başakşehir’e karşı 3’lü savunma olabilir ancak çift santrfor yanlış bir seçim olur.

Haberin Devamı

Maçın starı

Slimani attığı goller ile şimdiye kadar yaşadığı olumsuzları üzerinden atarken gelecek maçlar için de güven tazeledi.

Maçın olayı

Fenerbahçe’de çift santrforlardan Frey’in, Slimani ve Ayew’e rağmen pozisyona girmekte zorlanması ve oynadığı oyun bu takımda ne işi var dedirtti.

Kısa mesaj

Skrtel'in Fenerbahçe savunmasında oynaması takımın savunma kurgusuna seviye atlatıyor.

YORUM YAZ