MENÜ

Darısı gençlerin başına

Abone Ol Google News

Tüm takımlar için transfer yapmanın gün be gün zorlaştığı dönemler Trabzonspor için kaliteli altyapısı düşünüldüğünde adeta altın madenini işleme vaktidir. İşte bu doğrultuda hazırlık maçına da tamamen genç bir kadro ile çıktı Ünal Karaman. Tabi Trabzonspor kadar gençlerin de çok önemli bir şans yakaladığını unutmamak lazım. Yusuf, Abdülkadir, Hüseyin, Uğurcan gibi yeteneklerin açtığı yolun başında bekleyen Ünal Karaman bu gençlere yeteneklerini nasıl kullanıp forma için yarışmacı olabileceklerinin yanı sıra karakter olarak nasıl camiaya yakışır davranabilecekleri konusunda da yardımcı olabilecek bir isim.

Haberin Devamı

Santrforda geç kalındı

Şimdiye kadar da çok başarılı işler çıkardı. Gençlerin saha içi performansları kadar röportajlarındaki söylemleri de son derece aklı başında ve kaliteliydi. Her alanda iyi iş çıkardılar. Darısı yeni gençlerin başına. Ancak işin bir de gereklilik bölümü var. Örneğin sezonun kaderini hangi kulvarda olursa olsun belirleyen ayrıntıların başında bitirici oyuncular gelir. Ve Trabzonspor işin santrfor kısmında ufak ufak geç kalmaya başladı.

Haberin Devamı

Usta oyuncu lazım

Başka bölgelerdeki genç oyuncular tamam. Fakat santrfor konusunda sorumluluk duygusu yüksek, kariyerinde şampiyonluk yarışı içinde bulunmuş, baskıyı kaldırabilecek ve son vuruş konusunda usta bir oyuncuya ihtiyaç büyük. Bu transfer hem yönetimin, hem Ünal Karaman’ın hem de takımın sezon içerisindeki kaderini direkt etkileyecek.

YORUM YAZ