MENÜ

Cim Bom ağır favori

Abone Ol Google News

Süper Kupa finali öncesinde ligimizin en hazır takımı Galatasaray, kadro anlamında alt lig için iyi kabul edilse bile kalite kaybeden Akhisar’a karşı ağır favori. Henüz santrfor problemini çözememiş olsa bile Babel, Adem gibi özel bitiricilerle hem kupa finali hem de ligin başlangıç sürecini kolayca atlatabilir.

Haberin Devamı

Çözen oyuncularla devam

Takımın büyük bir değişim geçirmeyişi; Belhanda, Feghouli gibi problem çözen oyuncuların devam ediyor olması, geri dörtlünün değişmemesi ve Muslera’nın varlığı bu dönemde Galatasaray’ın avantajları. Artık şartların zorlanması transferler için son dakikalara kadar beklemek demek. Ancak bu bekleyiş Galatasaray’ın oturaklı kadrosu için geçiş sürecinde büyük sıkıntı oluşturmayacaktır. Teknik direktör - oyuncu uyumu, transferde doğru tespitlerin yapılıp sabırla beklenmesi olumlu gelişmeler.

Bu transferler şart

Olumsuz olan ise Diagne’nin hâlâ istenilen şartlarda elden çıkarılamamış olması. Transferdeki gelişmelerin sonuçlanabilmesi adına en önemli detay bu satış. Eğer istenilen rakamlara satılabilirse, sezona yeni yapılan transferlerle seviye atlamış olarak giren bir Galatasaray izleyebiliriz. Şampiyonlar ligi ve lig beraber gidecekse, bu transferleri olumlu bitirebilmek şart.

Haberin Devamı
YORUM YAZ