MENÜ

Bitiricilikte sınıfta kaldı

Abone Ol Google News

Maçın ilk yarısı Fenerbahçe’nin bir türlü düzeltemediği deplasman performansının kısa bir özeti gibiydi. Topa ve oyuna hakim Fenerbahçe, hem rakibin pas yaptı hem de rakibine pozisyon dahi vermeden 4-5 net pozisyon buldu. Fakat Moses’in beceriksizliği ve kaleci Altay’ın iyi oynaması, ilk yarının sonunda iyi oyuna rağmen tabelada Ankaragücü önde gözüküyordu. İkinci yarıda da senaryo değişmedi. Fenerbahçe çok rahat pozisyonlar yakaladı, oyunun temposunu yüksek tuttu fakat gol bulabileceği pozisyonlarda bitiricilik konusunda sınıfta kaldı. Hasan Ali, bu işlere isyan edercesine sahneye çıktı ve Soldado ile yaptığı 2’ye 1’den sonra forvet arkadaşlarının yapamadığını yaparak Fenerbahçe’ye 1 puan kazandıran golü attı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe derbide Ekici’yi arar mı? Özellikle maçın ilk yarım saatinde kendisine tanınan serbestliği iyi kullanan Mehmet Ekici, bana göre Galatasaray derbisinde eksikliği çok net hissedilecek bir oyuncu.

Maçın starı

Kaleci Altay, özellikle takımının çok pozisyon verdiği anlarda maçın ilk yarısında yaptığı kurtarışlarla, Fenerbahçe’de ise Hasan Ali attığı golün dışında yaptığı bindirmelerle bir sol bekin yapacağı işten daha fazlasını yaptı ve Fenerbahçe adına maçın iyisi oldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Canteros’un ilk yarıda rakip oyuncular yerde yatarken, topu taca attı. Zajc’ın suratına top çarptığında ise rakibi acı içinde kıvranırken golü denemesi spor ahlakına yakışmadı. Bu pozisyon yüzünden hem kendisi hem de rakip takım oyuncuları gördükleri kartlar ile zarar gördü.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin derbi karnesini değiştirmek için bundan daha iyi bir fırsat olamazdı. Fakat ilk golü bulamadan bu iş kolay değil

YORUM YAZ