MENÜ

Beraberlik kazanç sayılabilir

Abone Ol Google News

Hızlı hücum etmeyi seven Anderlecht’e karşı 3’lü savunmayı top rakibine geçtiğinde 5’leyen Fenerbahçe ilk yarım saati iyi oynarmış gibi gözükse de rakibinin etkisiz olduğu bu periyodun kıymetini bilemedi. Sonrasında kalabalık savunmamızın arasından ceza sahasına sızan Bakkali’nin attığı gol ile oyun üstünlüğünü vermemiş olmamıza rağmen skor üstünlüğünü kaptırdık. Fenerbahçe, 2. yarıya hücum iştahını artırarak gelmesine rağmen Bakkali’nin, Eljif’le birebir kalarak attığı gol ile yine şok oldu. Ancak Gerkens’in Fenerbahçe’nin aradığı fırsatı yaratan geri pası ve Frey’in golü rüzgarı tersine çevirdi. O rüzgarın etkisi ile kısa ve çabuk paslarla geldiğimiz bir anda bu kez Hasan Ali ile geri dönmeyi başardık. Sonuçta oyun olarak maç boyunca baskı altında kalmadığımız bir maçı önce zora sokup sonra çevirmeyi başardık. İçerde bu takımı daha rahat yenebileceğimizi düşünürsek 1 puanı kazanç sayabileceğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldık.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Cocu’nun seçimleri doğru muydu? Hızlı hücum eden Anderlecht’e karşı çift santrforda ısrar etmesi, maçın her anında gol bulabileceğimiz hissini verirken, kazanmak için de doğru hamleleri yaptı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bakkali sıradan Anderlecht’in neredeyse tek özel oyuncusuydu. Birebir de adam geçme özelliğinin yanında attığı 2 golde de ustalık vardı.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin geri dönüşünde başrolde olan Frey’in 1 gol, 1 asistlik performansı hala Fenerbahçe için yeterli olmadığını düşünsem de gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Öne geçmiş olsak maçı çok rahat kazanabileceğimiz bir rakiple oynadık.

YORUM YAZ