MENÜ

Beraberlik iyi sonuç

Abone Ol Google News

Maça neredeyse soyunma odasından attığı gol ile başladı Trabzonspor. Nwakaeme'nin boşalttığı alana koşu yapan Hamsik'in pasını Cornelius bitirdi. Trabzonspor için avantaj her geçen dakika büyüyecekken Vitor Hugo'nun yaptığı büyük hata sonrası gördüğü kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi. Abdullah Avcı'nın kulübeden hamle yapmak yerine Berat'ı stopere çekmesi ile orta saha üstünlüğünü alan Konyaspor adeta maçı tek kaleye çevirdi. İlk devrede Konyaspor'un Çekici ile bulduğu tek gole rağmen 5-6 pozisyon harcaması, Trabzonspor için oynanan oyuna göre iyi bir skor demekti.

Haberin Devamı

İkinci yarıya Konyaspor Çekici'nin golü ile başladı. Djaniny hamlesi ise ancak 65'ten sonra etkisini gösterdi. Trabzonspor'un öne çıkarak risk alması, orta sahaların çabuk geçildiği bol pozisyonlu bir oyun getirdi. Bu oyun biraz da şansının yardımı ile Trabzonspor'a beraberlik golünü getirdi. Son bölümde kaleciler sahne aldı, Sehiç ve Uğurcan'ın kurtarışları futbol ziyafetine yakışır nitelikteydi. Neredeyse maçın tamamını eksik oynayan, çok pozisyon veren Trabzonspor için beraberlik oldukça iyi bir sonuç oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hugo'nun atılmasının bu kadar kötü bir oyun getirmesi normal mi? Hugo'nun atılması kadar Abdullah Avcı'nın hamleleri de silik bir ilk yarı getirdi. Enteresan olan Avcı'nın ikinci yarıya da aynı tarzla devam etmesi oldu.

Maçın starı

Konyaspor'da Endri Çekici önce vole sonrasında ise bireysel becerisi ile hazırladığı pozisyonlarda birbirinden nefis iki son vuruşla maçın hatta haftanın yıldızı oldu.

Maçın olayı

Abdullah Avcı'nın erken kırmızı kartın sonrasında Berat'ı stopere çekmesi maçın olayıydı. Oyuna stoper almak yerine yapılan bu hamle hem orta sahayı Konyaspor'a teslim etti hem de defansı zaaflı hale getirdi. Abdullah Avcı geldiğinden beri Trabzonspor en fazla pozisyon verdiği maçı oynadı.

Kısa mesaj

İki takımın da aldığı puanda kalecilerin büyük emeği var. Hem Uğurcan hem de Sehiç maçın kahramanları oldular.

YORUM YAZ