MENÜ

Başakşehir galibiyeti kaçırdı

Abone Ol Google News

Maçın başında Başakşehir her zamanki geriden oyun kurarak topa hakim olma stratejisini uygulamaya koyulurken, zaman zaman Galatasaray presine yenik düşse de genelde başarılıydı. Bunun sonucunda İrfan Can ile golü de buldular. Galatasaray tarafında ise çabuk oyuncuların varlığı oyun iyi gitmese de başlı başına bir tehditti. Ancak rakibini hataya zorlayan Ndiaye oldu. Penaltıdan gelen gol skor olarak işi dengelese de oyun Başakşehir’in istediği oyundu maçın ilk yarısında. İkinci yarıya yine dönen topları kazanıp oyuna hakim olarak başlayıp Bajiç’le net bir fırsatı harcadılar. Galatasaray ise Rodrigues’in sakatlığından sonra sazı alan Onyekuru ile Eren’i pozisyona soktu ancak Eren’in sezon başından beri olduğu gibi yine tercihi yanlış olunca öne geçme şansını kaçırdılar. Yine de maçın geneline bakınca daha fazla pozisyona giren topa hakim olan ve galibiyeti kaçıran Başakşehir oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

1 puan hangi takım için iyi sonuç? Başakşehir kendi sahasında oynamasına rağmen rakiplerinin birbiriyle oynadığı, Kasımpaşa’nın kaybettiği haftada puan farkını koruması açısından 1 puandan memnun olan taraftı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yıldızı yok iyi oynayanı olan bir maçtı. Emre, Epureanu ve Visca Başakşehir’de, Ndiaye ve Onyekuru Galatasaray’da iyi oynayan oyunculardı.

Maçın olayı

Galatasaray’ın başlayan 11’i dışında kulübede oyunu değiştirebilecek bir hamlesi yokken, Başakşehir’in kulübesinde Adebayor, Arda, Kerim Frei ve Elia gibi özel oyuncuların olması maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Muslera’nın yediği gol top çok hafif yön değiştirmesine rağmen net bir kaleci hatası.

YORUM YAZ