MENÜ

Ayıp oluyor

Abone Ol Google News

İşler kötü gittiğinde futbolcu ya da teknik direktörlere gösterilen tepkiler, protestolar futbolda hele ki bizim memlekette çok doğaldır. Ancak yönetimi ya da başkanı protesto ederken, “Para nerede” diye bağırmak bir de bunu geldiği anda feda sezonu ilan etmek zorunda kalan Fikret Orman’a yapmak gerçekten çok çirkin. Yapılan her transfer tartışılabilir. Gönderilen oyuncular, getirilen hocalar vs... Fakat Fikret Orman’ı Beşiktaş’ta geçirdiği başkanlık döneminde bu şekilde protesto etmek başlı başına haksızlıktır.

Haberin Devamı

Hafife alınacak şeyler değil

Şenol Güneş transferi ile birlikte adeta zincirlerini kıran, stadı olmadan yaşadığı ilk şampiyonluk, statla birlikte bir iç saha canavarına dönüşüp keyifli futbol anlayışıyla maçlarını futbolu seven herkese seyrettirerek gelen 2. şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi başarısı yaşanırken lig yarışını son iki haftaya kadar taşımak öyle hafife alınacak şeyler değil. Diğer taraftan her sezon parlattığın oyuncular ki bazıları (Cenk Tosun, Tosiç) Beşiktaş’a bonservis bedeli ödenmeden geldi, yüksek bedeller ile para kazandırarak kulüpten ayrılırken bu başarılı transferler Fikret OrmanŞenol Güneş ortak çalışması değil miydi?

Haberin Devamı

Hesap çarşıya uymayabilir

Dövizin dalgalanması bütün kulüpleri sarsarken, kadro kalitesi anlamında elindekileri tutabilmek bile önemliyken bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Yaşanan maddi sıkıntılar bugün Beşiktaş’ın belini büken, oyuncu kalitesinin sahaya yansımasını engelleyen en önemli sebep. Hiçbir oyuncunun ya da hocanın 3-4 sezon üst üste çok iyi gittiği futbolda her zaman görülen bir şey değil. Aynı şey yönetim ve başkanlar için de geçerli. Tabii ki hataları olmuştur. Ama Fikret Orman yönetimindeki sezonların geneline baktığın zaman yaşanılan başarılardan sonra bu tepkiler için söylenecek tek şey “Ayıp oluyor.”

YORUM YAZ