MENÜ

Ayağa kalkmak adına önemliydi

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Alanyaspor’a karşı Trabzon maçının özetini tekrar geçti maçın ilk yarısında. Topa ve oyuna hakimdi. Boateng ve Ljajic’in serbestliği Boyd’a tanınmıştı. Özellikle N’Koudou üzerinden etkili olundu. N’Koudou, Atiba, Gökhan ve Burak’la net fırsatları harcayıp ilk verdiği pozisyonda da Fernades’in kafasından golü yedi. Skor dengeliyken Alanya’nın çabuk ataklarına hazırlıklı bir görüntü vermişti. Bu görüntüsünü 2. yarıya da taşıdı. Alanya’ya karşı risk alarak oynamasına rağmen pozisyon vermeden golü aradı. Elneny’nin güzel pasında ve yine N’Koudou-Boateng organizasyonun getirisi penaltıda Burak’ın golleri ile maçı çevirdi. Pozisyona girme ve bitirme becerisini iyi savunması ile taçlandırıp geri dönüşü yaptı. Beşiktaş için ayağa kalkmak adına önemli bir maçtı ve Sergen Yalçın gerek 11, gerekse hamleleri ile iyi bir iş çıkardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu!

Alanya için sezon bitti mi? Özellikle kupada Galatasaray’ı eledikten sonra Alanyalı oyuncularda biz yapacağımızı yaptık havası hissediliyor. Maçta skor avantajını yakalamalarına rağmen çok etkisiz kalmaları bunun göstergesi gibiydi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Beşiktaş geriden oyun kurarken Elneny, top rakibe geçtiğinde ilk müdahaleler Elneny, gol ararken al da at pasını yapan Elneny ve elbette maçın yıldızı Elneny.

Maçın olayı

Beşiktaş neredeyse Trabzon maçı senaryosunu tekrar yaşayacaktı. Bu kadar kolay pozisyona girmesine rağmen bitiricilik konusu hala sıkıntılı gibi. Yine de Burak gibi attıkça atası gelen bir oyuncunun 2 golü kalan haftalar için Beşiktaş tarafında önemli.

Kısa mesaj

N’Koudou’nun görüntüsü her maç biraz daha iyiye gidiyor. En azından 2 kanattan biri iş yapmaya başladı.

YORUM YAZ