MENÜ

Aslan'da yok yok yok...

Abone Ol Google News

Galatasaray'ın istikrarlı ve formda diyebileceğiniz 2-3 oyuncusu dahi yok, işler kötü gitse de skoru değiştirecek bir yıldızı yok, oturmuş bir oyunu yok, ilk yarı boyunca da pozisyonu tek pozisyonu yok. Ankaragücü'nün çabuk oyuncularına karşı duran toptan ve akan oyundan verdiği pozisyonlar var, Belhanda gibi her topu rakibe atan bir orta sahası var ve gol yemediği için biraz da futbol şansı var. 2. yarı ise Galatasaray o şansı da genç kaptan Emin Bayram'ın hatası ile gelen penaltı kaybetti. Küçük bir kıpırdanma sonucunda Belhanda ve Ömer Bayram'la yakaladığı fırsatları kaçırdığında sonun başlangıcının sinyallerini vermişti. Sonuçta Galatasaray kazanmasına rağmen küme düşme ihtimali yüksek Ankaragücü'ne karşı oynadığı silik oyunun karşılığını skor olarakta alarak, hayal kırıklığının boyutunu da artırmış oldu.

Haberin Devamı

Günün sorusu

Bu düşüş Galatasaray'a ne kaybettirir? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme ihtimali bile rafa kalkmak üzere.

Maçın starı

Michalak topu kazanıp yaptırdığı penaltı ile maçın kaderini belirleyen, takımına hakettiği galibiyeti getiren oyuncu olduğu için maçın öne çıkanı olmayı başardı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Fatih Terim'in alt yapıdan yetişen Emin Bayram'a kaptanlığı vermesi maçın olayıydı. Elbette genç oyuncu hata yapa yapa iyi oyuncu olacak ama layık görüldüğü pazubandı kendisine futbol dışındaki davranışları konusunda güvenildiğinin bir ispatı.

Kısa mesaj

Belhanda'dan ümidini kesmeyen tek Galatasaraylı Fatih Terim olabilir.

YORUM YAZ