MENÜ

Aslan için büyük kayıp

Abone Ol Google News

Eli ayağı düzgün 5 pas yapan ya da topla bir adam eksiltip takımını ayağı kaldıran bir taraf yoktu derbide. Yapılan presi bozabilecek bir tarafta Belhanda ve Feghouli, diğer tarafta Valbuena kötü seçimler yaptılar. Pozisyon adına hiçbir şeyin olmadığı ilk yarıda tek hayat belirtisi devrenin sonunda Hasan Ali’nin atılmasıydı. Galatasaray böylece Kadıköy’ün büyüsünü bitirebileceği, tarihi değiştirebileceği bir fırsatla soyunma odasına gitti. Geriye Fatih Terim sarı kartlı Belhanda’nın yerine Emre Akbaba’yı alarak döndü. Topa daha fazla hakim olan Galatasaray, Mariano ve Linnes ile girdiklerini kaçırsa da Feghouli’nin ortasında Onyekuru ile golü buldu. Bu sezon oynanan tüm derbilerin gerçeği Fenerbahçe’nin derbilerde asla pes etmediğiydi. Maçın en iyisi Dirar önce kazandı, sonra hazırladı ve Eljif’in golü geri dönmeyi başardılar. Alınan 1 puan Fenerbahçe tarafı için iyi, Galatasaray taraf için Başakşehir’in kaybettiği haftada büyük bir kayıp oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray’ın şampiyonluk şansı ne kadar? Başakşehir kalan haftalarda 2 kez berabere bile kalsa ipi göğüslüyor. Yani sezon sonu şampiyonluk kaçarsa en çok Kadıköy fobisi bunun nedeni kabul edilebilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Dirar takımının en faydalı oyuncusuydu. Hem savunmada hem de belki de takımının yaptığı tek organize atakta kilit isimdi. Alınan puanın kahramanı oldu.

Maçın olayı

Galatasaray’da Fatih Terim son dakikalarda Sinan, Diagne ve Mitrolou ile oynayarak maçı ne kadar istediğini gösterdi. Ancak Galatasaraylı oyuncuların maçı kazanacaklarına inancının Fatih Terim kadar olmadığı oynanan oyundan belliydi.

Kısa mesaj

Bir gün önceki derbiden sonra bu maç güzel bir yemekten sonra gelen bayat çaya benziyordu.

YORUM YAZ