MENÜ

Aslan hata yapmadı

Abone Ol Google News

Maça önde oynama çabası ile başlayan Galatasaray, Antalyaspor’u geri yaslayıp hataya zorlayarak Feghouli ile golü buldu. Fakat 3 üretken oyuncusu (Feghouli, Emre Akbaba, Belhanda) sahada olmasına rağmen pas trafiği istenenin altında kaldı. Zaman zaman Mariano’nun bindirmeleri ile organize gelseler de kalabalık Antalyaspor hem iyi savundu hem de 2 kez gole yaklaştı. Ancak Muslera harika kurtarışlarla Antalyaspor’a müsade etmedi. 2. yarıya Donk’la dönen Galatasaray için oyuna katkıdan çok Antalyaspor’un çabuk ataklarını kesmek amaçlanmıştı. Beklenen etki gelmedi. Antalya skoru çevirebilecek fırsatlar yakaladı. Önce Muslera sonra direğe takılıp kendi adlarına şanssız bir gece geçirdiler. Galatasaray ise bu pozisyonların arkasında Belhanda’nın araya bıraktığı pozisyonda Onyekuru ile maçı sağlama aldı. Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Özellikle ilk 60 dakikada zorlanmasına rağmen Ndiaye, Onyekuru ve Diagne ile farklı kazanarak hata yapmadan haftayı kapatmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Deplasmanda zorlanan ve puan kaybetme lüksü olmayan Galatasaray santrforda Diagne ile devam etmeli mi? Eğer oyunu rakip sahaya yığma şansınız yoksa Diagne’yi bu form durumu ile 11’de devam ettirmek Galatasaray’a pahalıya mal olabilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Feghouli, Onyekuru iyi oynadılar. Ama Muslera her iki devrede yaptığı kurtarışlarla maçın hikayesinin değişmesine izin vermeyen isimdi. Büyük takım kalecisi nasıl olur gösterdi.

Maçın olayı

Feghouli ve Belhanda’nın Galatasaray’ın attığı her golün ayrıntısında olmalarına rağmen Diagne’nin son 20- 25 dakikada kolaya dönen maçta taraftarın desteğine ve attığı gole rağmen silik görüntüsü maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Antalyaspor için sezonun 2. yarısındaki kötü gidiş, gole çevirme sıkıntısı ve çabuk dağılma sıkıntısı yavaş yavaş ligdeki sıkıntıyı arttırabilir.

YORUM YAZ