MENÜ

Arda oynasaydı..!

Abone Ol Google News

Trabzonspor'da denemelere devam eden Bjelica 5'li savunmada bu sezon ilk kez Visca'yı bek, Eren'i sol stopere çekerek başladı maça... Arda'nın yeteneği Batshuayi'nin bitiriciliği ile birleşince, kalabalık savunmaya rağmen golü kalesinde gördü. Fenerbahçe dengeli oyun içinde birkaç pozisyon üretmesine rağmen Valencia bitiremeyince skor değişmedi. Trabzonspor denemelerinde de Larsen beceriksiz davranıp, Hamsik de İrfan Can'ı geçemedi. Fenerbahçe'de özellikle Rossi'nin ezdiği toplar, gol için yakaladığı fırsatlarda yaptığı yanlış seçimler dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

2. yarıya Fenerbahçe çok iyi başladı. 'Bu güneşe kar dayanmaz' misali duran top ya da akan oyunda gelen ataklara Uğurcan bir yere kadar direndi. Zajc'ın yaptığı ekstra işler Peres golü ile taçlandı ve Fenerbahçe son yarım saate iki farklı girmeyi başardı.

Bjelica eksik olan kaliteye Gbamin, Trezeguet, Gomez ve Bardi'yi aynı anda alarak müdahale etti. Ancak Fenerbahçe rüzgarı daha da şiddetlendi. Harika paslaşmaların sonunda Valencia müthiş bitirerek, fişi çekti. Trezeguet'in yaptırıp attığı gol, Trabzonspor için bir teselli olmaktan ileri gitmedi. Fenerbahçe bu sezon ilk kez büyük maçı layığıyla hem iyi oynadı hem de oyunu tabelaya yansıtmayı başardı. Son olarak Arda'yı izlerken aklımda genelde hep aynı soru oluyor. Sezonun ilk yarısında da sürekli oynasaydı, Fenerbahçe büyük maçlarda başka bir şey oynar ve kaç puan fazla alırdı?

Haberin Devamı
YORUM YAZ