MENÜ

Antrenman gibi

Abone Ol Google News

Teknik direktörsüz, moralsiz, lige erken havlu atmaya hazırlanan Kayserispor’a karşı hücum organizasyonlarının denendiği bir antreman yapar gibiydi Trabzonspor. Sturridge ve Abdulkadir Parmak’ın kalitelerinin hissedildiği ilk yarıda Sörloth ve Nwakaeme ile bulunan gollerin dışında 5-6 tane de net fırsatı atamadılar. Kayserispor’un Ömer ile bulduğu gol ise Hasan Hüseyin’in asisti ile beraber, Trabzonspor savunmasının dengesizliğinin dikkat çekiciliğini içinde barındırıyordu. 2. yarı Trabzonspor ciddiyeti yine elden bırakmadı. Orta sahası dahil önde oynayan tüm oyuncular pozisyon buldu. Sturridge’nin organizatörlüğünde hem keyif aldılar hem de izleyenlere keyif verdiler. Hücum hattındaki tüm oyuncuları maçı gol yaparak bitirince de ortaya 6 gollü bir galibiyet çıktı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Abdulkadir’in sağ kanat performansı nasıldı? Pereria’nın bindirmelerinde orta sahaya katederek önünü açması, pas trafiğine katkısı, kolay top kaybetmeyişi ve attığı golle çok iyi bir seçenek olduğunu gösterdi.

Maçın starı

Haberin Devamı

Sturridge rahat ve yeteneklerini sergilediği bir maç oynadı. Sosa’nın servis ettiği pozisyonlarda arkadaşlarına fırsat yarattı. 2 gol ile maçın yıldızı olurken taraftarına da bundan sonraki maçlarda sürekli oynasa da izlesek dedirtti.

Maçın olayı

Trabzonspor için şampiyonluk yolundaki önemli detaylar yine hissedildi. Tüm sezon boyunca ilk gol konusunda iyi iş çıkaran Trabzonspor, şampiyonluk yolunda krallığın en büyük adayı Sörloth’a sahip olması ile avantaj yakalayabilir.

Kısa mesaj

Sezonun ilk yarı değerlendirmesinde en değerli oyuncu kesinlikle Sörloth oldu.

YORUM YAZ