MENÜ

Alanya'dan altın değerinde 3 puan

Abone Ol Google News

Ünal Karaman’ın olabildiğince ofansif oyunculardan kurulu 11’i maçın ilk yarısında Alanyaspor’un presine yenik düştü. Aynı Alanyaspor top kendisine geçtiğinde Trabzon orta sahasının yumuşak kalışını ise değerlendiremedi. Trabzonspor’un hızlı oynama çabası genelde boşa giderken Abdülkadir’le girdikleri tek pozisyon da sonuçsuz kalınca dengeli geçen maçın hakkı bir skor çıktı ortaya. İkinci yarı ise aksiyonlu başladı. Maçın kırılma anında Rodallega’nın laubali penaltısı Trabzon için öne geçme şansının kaçması demekti.

Haberin Devamı

Djalma Campos ise harika bir asistle Cisse’ye golü attırıp hem takımı adına skoru aldı hem de oyunun kalanını istediği gibi oynama şansını sağladı. Ve bu oyun konsantrasyonu iyice zayıflayan Trabzonspor’a karşı bir gol daha ve altın değerinde 3 puanı Alanyaspor’a getirdi.

Gecenin sorusu

Trabzonspor’un en ciddi sorunu nedir? Mecburiyetten bile olsa Kamil Ahmet ve Amiri Trabzonspor için doğru bekler değil. Zor evet ama Ünal hocanın bekler için alternatif bulması Trabzonspor’un oyunu için çok önemli.

Haberin Devamı

Maçın starı

Papis Cisse Alanya’nın hücum etmek için acele etmediği, savunma ağırlıklı oynadığı oyunda ince eleyip sık dokuyarak yaptığı hücumlarda doğru yerde olmayı başardığı maçta attığı 2 gol ile maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

Süper Lig’de attığı 7 penaltının 4’ünü kaçırmış Rodallega’ya penaltı attırmak maçın kaybedilmesindeki en önemli ayrıntı oldu.

Kısa mesaj

Deplasman karnesi kötü Alanya için sezonun en değerli galibiyetinde Sergen hocanın savunma disiplini yüksek oyunu ve elindeki kadroyu doğru kullanması dikkat çekiciydi.

YORUM YAZ