MENÜ

Abdullah Avcı istikrarı sever

Abone Ol Google News

Her ne kadar transfer konusunda geç hareketlenmesine alışık olsak da Beşiktaş için belki de en kısır sezon başı olabilir. Bu durumda ister istemez gözler altyapıya dönüyor. Oğuzhan Akgün, Kartal yılmaz gibi potansiyelli oyuncular Abdullah Avcı için forma rekabetine sokabileceği, en azından idman kalitesini artırmak için kullanabileceği isimler.

Haberin Devamı

Fakat sezon başında şans bulmaları çok zor. Sezona iyi başlamak isteyecek, istikrarı seven Abdullah Avcı için genç oyunculardan 1 ya da 2’sini kullanmak ancak takım ve oyun oturduktan sonra düşünülebilir. Böyle bir düşünce yaşayabilecekleri baskı düşünüldüğünde genç oyuncular özelinde de yanlış olur.

Beşiktaş’ta işler kolay değil

Cengiz Ünder örneğine rağmen Beşiktaş’ta genç oyuncu oynatıp parlatabilmek Başakşehir’de ki kadar kolay değil. Diğer yandan geçtiğimiz sezon çok önemli sinyaller veren Güven için yaşı ilerlemiş ve yeni sakatlıktan çıkacak olan Burak yılmaz’ın yokluğunda ya da yanında bulabileceği şanslar düşünüldüğünde tam bir fırsat sezonu olacak.

Haberin Devamı

Tüm takımların santrfor konusunda arayış içinde olduğu sezon başında Burak yılmaz ve Güven gibi özel yeteneklere sahip olmak ise bir parça olsun transfer yapamamanın sıkıntısını azaltabilir. yine de bu detay Beşiktaş’ta Caner ve Gönül’ün pozisyonları ile bir de stoper transferi yapmak gerektiği gerçeğinin üstünü kapatmaz. Son olarak maddi anlamda sıkıntıyı son günlerde aşmış olsa da o dönemde yapılacak hamleler bekleneni veremeyebilir.

YORUM YAZ