MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izle (Bein sports 1 FB BJK şifresiz canlı yayın)

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı öncesi geri sayım başladı. İki dev de şampiyonluk potasından uzak olsa da heyecan yine dorukta. Fenerbahçe’de Pereira’nın koltuğu sallanıyor, Beşiktaş’ta Önder Karaveli’nin yerine hoca aranıyor. İki tarafta da teknik adam krizi yaşanırken, gözler yıldızlarda olacak. Özellikle Mesut ve Pjanic kapışması nefes kesecek. Dev maç bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 FB BJK canlı izle, bein sports 1 FB BJK şifresiz' araması yapıyor. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izle (Bein sports 1 FB BJK şifresiz canlı yayın)

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK'ya 3-2 kaybeden ve 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Fenerbahçe, evinde kazanıp çıkışa geçmek istiyor. Ligdeki 5 maçlık kötü gidişata Kayserispor karşısında son veren Beşiktaş ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp 2'de 2 yapmak istiyor. Kadıköy’deki dev kapışmada tribünler tıklım tıklım dolacak, Ülker Stadı uzun bir aradan sonra harika bir derbi atmosferine sahne olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİSİ CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Fırat Aydınus yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Berke Özer, Min-Jae Kim, Serdar Aziz, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Crespo, Miha Zajc, Rossi, Mesut Özil, Berisha

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Vida, Rıdvan, Josef, Miralem Pjanic, Can Bozdoğan, Ghezzal, Cyle Larin, Batshuayi

Rakamlarla Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi:

■ Fenerbahçe ile Beşiktaş, tarihlerinde 352. defa karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 351 derbi nin 133’ünde Sarı- Lacivertliler, 124’ünde ise Beşi ktaş kazandı. 94 karşılaşma berabere sonuçlandı. Fenerbahçe 497, Beşiktaş ise 442 ke z gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

■ Sarı-Lacivertliler bu sezon Kadıköy’de oynadığı 7 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

■ Beşiktaş, bu sezon deplasmanda oynadığı 7 lig maçında sadece 1 kez kazanırken, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

■ Fenerbahçe, ligde en çok maçların son 15 dakikasında tehlikeli oluyor. Kanarya, 26 golün 9’unu bu süre çte kaydetti. 76. dakika ve sonrası aynı zamanda Sarı-Lacivertliler’in en fazla gol yediği bölüm: 5 gol.

■ Siyah-Beyazlılar, ligde ikinci yarıların ilk 15 ve son 15 dakikasında 6’şar kez ağları sarstı. Kara Kartal, maçların son 15 dakikasında ise kalesinde tam 9 gol gördü.

■ Fırat Aydınus’un iki takım arasında yönettiği 12 maçta 4 Fenerbahçe, 4 Beşiktaş galibiyeti çıktı, 4 karşılaşmada kazanan olmadı. Sarı-Lacive rtli oyunculara 29 sarı ve 5 kırmızı, Siyah-Beyazlılar’a ise 28 sarı ve 5 kırmızı kart çıktı. Aydınus ayrıca Fenerbahçe lehine 2 penaltı verdi.

■ Türk futbol unun iki devi, aralık ayında 32 kez karşı karşıya geldi: Fenerbahçe 12, Beşiktaş 9 galibiyet aldı, 11 maç berabere tamamlandı.

Kapalı gişe!

23 Şubat 2020... Ülker Stadı’nın tamamen dolu olduğu son derbi, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan dev maçtı. Koronavirüs salgını nedeniyle önce taraftarların maçlara girişi yasaklandı, ardından belli oranda seyircinin stada alınmasına izin verildi. 9 Kasım’dan itibaren ise tribünler tamamen açıldı. Aradan geçen yaklaşık 22 ayın ardından Kadıköy bir kez daha bir derbide stadın tamamı dolu olacak! Bu akşam Beşiktaş ile oynanacak dev mücadele için genel satışa çıkartılan 47 bin 834 biletin tamamı dün itibarıyla tükendi. Derbi, Ülker Stadı’nda uzun bir aradan sonra alışık olduğumuz muhteşem derbi atmosferinde oynanacak.

Haberin Devamı

Görsel şölen

Taraftar grupları Beşiktaş maçı için günler öncesinden özel hazırlıklar yaptı. Dev kapışmada tribünlerde muhteşem görsel şölenler olacağı öğrenildi. Ayrıca stadın dört bir yanı Sarı- Lacivertli pankartlarla donatılacak. İlk düdükten itibaren Fenerbahçe, arkasına yaklaşık 50 bin taraftarının desteğini alarak mücadele edecek. Derbide, Beşiktaş taraftarı olmayacak.

YORUM YAZ