MENÜ

Antalyaspor - Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’de lider Medipol Başakşehir, 30. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor’a konuk olacak. Trabzonspor’un 2 puan önünde lider durumda bulunan, kart cezalıları Edin Visca, Mahmut Tekdemir ve Danijel Aleksic gibi yıldızlarından faydalamayacak olan Başakşehir, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp yoluna doludizgin devam etmek istiyor. Antalyaspor, ise mücadeleden puan ya da puanlar alarak ligdeki 11 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Peki, Antalyaspor - Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak. İLK 11'LER BELLİ OLDU!

Antalyaspor - Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’de lider Medipol Başakşehir, 30. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor’a konuk olacak. Ligde son 10 maçını kaybetmeyen, söz konusu müsabakalarda 7 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Medipol Başakşehir, 60 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Turuncu-lacivertli takım, ligde son 5 haftaya en yakın takipçisi Trabzonspor’un 2 puan önünde lider durumda giriyor. İkinci yarıda Tamer Tuna’nın göreve gelmesiyle büyük bir çıkış yakalayan Antalyaspor ise son 11 maçında 5 galibiyet, 5 beraberlik elde ederek ligde 37 puanla 9. sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Başakşehir’de Antalyaspor mücadelesi öncesinde üç önemli eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde kart cezalıları Edin Visca, Mahmut Tekdemir ve Danijel Aleksic, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertlilerde kart cezası sona eren Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel ise takımındaki yerini alabilecek. Antalyaspor’da kart cezalısı Hakan Özmert, sakatlığı devam eden Bahadır Öztürk ve ülkesinde bulunan Charles takımdaki yerini alamayacak.

Antalyaspor - Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Antalya Stadı’nda oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Antalyaspor - Başakşehir muhtemel 11'ler:

Antalyaspor: Boffin, Veysel, Ersan, Kudryashov, Ufuk, Amilton, Sinan, Bünyamin, Podolski, Fredy, Jahovic

Başakşehir: Mert, Caicara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mehmet, Gulbrandsen, Crivelli, Berkay, Demba Ba

Medipol Başakşehir’de Alexandru Epureanu ve Enzo Crivelli, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki futbolcu, Antalyaspor mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde takımlarının 31. haftada sahasında Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda ise Sinan Gümüş, Jahovic, Mukairu, Podolski, Gustavo, Ferhat ve Boffin ise kart sınırında bulunuyor.

Tamer Tuna ile rekor kırdılar

Sezona Bülent Korkmaz ile başlayan daha sonra Stjephan Tomas'ı getiren Antalyaspor devre arasında Tamer Tuna'yı getirdi. Tuna ilk maçında, 18. haftada eski takımı Göztepe’ye kaybettikten sonra ligde 11 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Tamer Tuna yönetimindeki elde edilen bu başarı, Antalya’nın Süper Lig’de kaybetmediği en uzun seri oldu.

Başakşehir zirveyi kaptı

4 sezondur son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir bu dönem de adından söz ettirdi. Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrasında Okan Buruk yönetiminde liderliği kovalayan Turuncu-Lacivertliler, Trabzonspor'un puan kaybetmesiyle 28. haftada zirveyi kaptı.

YORUM YAZ