MENÜ

Milli Takımımızda Rıdvan Yılmaz'ın şanssızlığı

Sakatlanan Ferdi’nin yerine aday kadroya dahil edilen Rıdvan Yılmaz, Mart 2022’den sonra ilk kez A Milli formayı giydi. Ancak genç sol bek, ilk 11’de başladığı Macaristan maçında sakatlandı ve 27’de yerini Mert Müldür’e bıraktı.

Milli Takımımızda Rıdvan Yılmaz'ın şanssızlığı

A Milli Takımımız’da Macaristan ve Avusturya karşılaşmaları için açıklanan aday kadroda ilk olarak sakatlıkları sebebiyle Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu çıkarılmıştı. Bu ikilinin yerine Alanya’dan Oğuz Aydın ve Rangers’tan Rıdvan Yılmaz takıma dahil edilmişti. Teknik direktör Vincenzo Montella, sonradan takıma dahil ettiği Rıdvan’a, Macaristan ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında ilk 11’de şans verdi. Sol bekte görev yapan genç futbolcu, maça son derece istekli başladı.

Haberin Devamı

BUNDAN ÖNCE İTALYA'YA KARŞI

Milli futbolcu, uzun bir aradan sonra Ay-Yıldızlı formayı giymişti. Son olarak 22 yaşındaki oyuncu, 29 Mart 2022’de İtalya ile oynadığımız hazırlık mücadelesinde şans bulmuştu. Rıdvan, 26. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Onun yerine ise Montella, Mert Müldür’ü sahaya sürdü. Mert, sol bekte Rıdvan’ın yerini aldı.

 

Milli Takımımızda Rıdvan Yılmazın şanssızlığı

YORUM YAZ