MENÜ

İşte Liverpool'un yeni menajeri: İngiliz devi dev bir tazminat ödeyecek

Sezon sonunda Jürgen Klopp ile yollarını ayırmaya hazırlanan Liverpool'u gelecek sezondan itibaren farklı bir isim çalıştıracak. İngiliz devi Hollanda ekibine devasa bir tazminat ödeyerek genç çalıştırıcı ile sözleşme imzalayacak. İşte detaylar...

İşte Liverpool'un yeni menajeri: İngiliz devi dev bir tazminat ödeyecek

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk mücadelesinin biraz gerisinde kalan, Liverpool, bir süredir Jügen Klopp'un yerine geçecek isim üzerinde çalışmalar yapıyordu.

Haberin Devamı

Aylar önce sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan 56 yaşındaki teknik adamın yerine geçecek ismin belli olduğu iddia edildi.

RUBEN AMORIM OLMADI

İngiliz basını bir süre önce Liverpool'un, Sporting CP Teknik Direktörü Ruben Amorim ile anlaştığını, hatta Portekiz kulübüne de 10 milyon Euro ödeyeceğini iddia etmişti. İngiliz devi Ruben Amorim ile bir güşme gerçekleştirmesine rağmen rotasını değiştirdi.

LIVERPOOL'DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Liverpool yönetimi, Ruben Amorim ile görüşülmesine rağmen rotasını sürpriz bir tarafa kırdı. İngiliz devi, Feyenoord ile başarılı bir dönem yaşayan Arne Slot ile anlaşmaya vardı. Liverpool, Hollanda ekibine yaklaşık 11 milyon Euro civarında bir tazminat ödeyecek.

Haberin Devamı

ARNE SLOT'UN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerinde Zwolle, NAC Breda ve Sparta Rotterdam gibi takımlarda forma giymiş olan Arne Slot, antrenörlük kariyerine de Zwolle altyapısında başladı.

İşte Liverpoolun yeni menajeri: İngiliz devi dev bir tazminat ödeyecek

SC Cambuur ve AZ Alkmaar'da yardımcı antrenörlük görevi yürüten 45 yaşınki teknik adam 2019 yıında AZ Alkmaar'da teknik direktörlük görevine yükseldi. Aralık 2020'ye kadar görevde kaldı.

'İŞTE BU YA FUTBOL BU'

Temmuz 2021'de ise Feyenoord'un teknik direktörü olarak açıklandı. Rotterdam ekibiyle, 2021/2022 sezonunda UEFA Konferans Ligi'nde final oynama başarısı gösterirken, 2022/2023 sezonunda ise hem lig şampiyonluğu hem de kupa zaferi yaşamıştı.

İşte Liverpoolun yeni menajeri: İngiliz devi dev bir tazminat ödeyecek

YORUM YAZ