MENÜ

Fenerbahçe'de seçim günü: Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu

Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gitti. Sarı - lacivertlilerin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Seçimli Genel Kurulu başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurula, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu başkan adayları; Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan, Nihat Tokat ve divan kurulu üyeleri katıldı.

Haberin Devamı
ALİ KOÇ: ŞEKİP MOSTUROĞLU'NU TEBRİK EDİYORUM

Seçimin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları şöyle;

Güzel bir günü daha geride bıraktık. Şekip Mosturoğlu ve ekibini tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Güzel bir süreci hep birlikte tamamladık. Çok adaylı seçimlere çok önem veriyoruz. Onun için TFF seçiminin de çok adaylı olmasını gündeme getiriyoruz. Biz yönetim olarak, her adaya eşit mesafede olmaya çalıştık. Tam bir Fenerbahçe demokrasisi diyebileceğimiz bir kültür yaratmaya çalıştık. Bunu kalıcı yapmalıyız.

Çok adaylı seçimlere çok önem veriyoruz. Onun için TFF seçiminin de çok adaylı olmasını gündeme getiriyoruz. Biz yönetim olarak, her adaya eşit mesafede olmaya çalıştık. Tam bir Fenerbahçe demokrasisi diyebileceğimiz bir kültür yaratmaya çalıştık. Bunu kalıcı yapmalıyız. Bu akşam önemli bir maçımız var. Bu hafta sonu çok önemli müsabakalarımız var. Derbi maçımız var. Tüm takımlarımızın ve sporcularımızın Allah yolunu açık etsin. İnşallah hafta sonunu mutlu bir şekilde tamamlarız.

SEÇİMİ MOSTUROĞLU KAZANDI

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na Şekip Mosturoğlu seçildi.

Seçimi kazanmasının ardından konuşma gerçekleştiren Şekip Mosturoğlu, kürsüye çıkmadan önce tebrikleri kabul etti. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten Mosturoğlu, "Oy kullanan tüm Yüksek Divan Kurulu üyelerime şükranlarımı sunuyorum. Bizi seçtiler. Diğer başkan adaylarını tebrik ediyorum. Yüksek Divan Kurulu başkanımıza teşekkür ediyorum; çok titiz bir toplantı yaptı. Bu sürece başladığımda seçim sonucunun 3 Temmuz zaferimizin taçlanması olarak kabul edileceği olarak düşünüyordum. 3 Temmuz zaferimiz burada taçlanmıştır. 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır, hiç kimse bu mücadeleden vazgeçmemiştir. Sarı-lacivert burada durmaktadır, bu duvar durduğu sürece Fenerbahçe her zaman payidar kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Yüksek Divan Kurulu'nda görev dağılımı şu şekilde oldu:
Şekip Mosturoğlu (Başkan),
Hakkı Kurtuluş (Başkan Vekili),
Levent Hataylı (Sekreter),
Elizabet Uğurlu
Çağlar Özdemir (Sayman).

OYLAMA SONA ERDİ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda başkanlık seçimi için yapılan oylama sona erdi. Sonucun açıklaması ve resmi olarak ilan edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Toplantıya katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 7 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Yüksek divan kurulu başkanlık seçiminde oy kullanma işlemi saat 15.00’te tamamlanacak.

 
Content Video - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oyunu kullandı
 
AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI, TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Toplantıya katılan Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım da oyunu kullandı. Camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Yıldırım, daha sonra Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat ile görüşme yaptı.

Tokat'ın adaylığını açıkladığı gün, "İlk icraatlarımdan biri Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanımızı barıştırmak olacak. Umuyorum onlar da bu davetime icabet edecekler" sözünü kendisine hatırlatan Yıldırım, "Benim adıma orada burada barıştıracağım gibi konuşmayın" dedi.

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan ve Nihat Tokat divan başkanlığı için yarışıyor. Divan üyeleri soy isimlerinin yazılı olduğu sandıkta oylarını kullanmak için sıraya girdi. Seçimli genel kurulda oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erecek.

Haberin Devamı
VE AZİZ YILDIRIM GELDİ

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Gündem maddelerinin ardından aday olan isimler toplantıda birer konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra toplantıda oy verme işlemine geçildi. 1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapan Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra tesislere geldi. Tekneyle Faruk Ilgaz Tesisleri'ne giriş yapan Yıldırım, burada üyelerle selamlaşarak sohbet etti. Yıldırım, ilerleyen dakikalarda oy vermek için sandık başına gidecek.

NİHAT GENÇ: FENERBAHÇE'YE TUTKUYLA AŞIĞIM

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Nihat Tokat, "Yüksek Divan Kurulu başkanlığı onur ve ayrıcalığına talibim. Şeref ve doğruluğun bir Fenerbahçe çizgisi olduğu algısını camiamız ve ülkemizin hak ettiği gibi tekrar güçlendirmek için şevkle çalışacağımızı beyan ederim. Ekibimle birlikte tüm projeleri hayata geçirebilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Çok genç bir ekibim var, çok iyi Fenerbahçeliler. Fenerbahçe'ye tutkuyla aşığım. Tuttuğum değil, tutulduğum takımdır Fenerbahçe. Geride kalan 2 sene boyunca bize muhteşem bir divan başkanlığı yapan Uğur Dündar ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sizleri özleyeceğiz. Uğur Dündar'dan aldığımız, hissettiğimiz her toplantımızda Atatürk'ü iliklerimize kadar işledi. Bize onu öyle bir anlattı ki ben de eğer seçilirsem aynı onun yolundan gideceğim. Sosyal faaliyetleri arttırmak için atölye, resim kursları, fotoğraf kursları bunlar ücretsiz olacak. Faruk Ilgaz Tesisleri 17-18 saat yaşayan bir yer olacak mottomuz bu. Genel kurullarımız çok uzun sürede geliyor. Bunu da 45 günde bir yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

SEVİL BECAN: 'FENERBAHÇE'MİZİ KİMSE YENEMEZ'

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Sevil Becan, "Bugün Fenerbahçe'mize 3 yıl boyunca hizmet edecek olan Yüksek Divan Kurulu başkanlığı heyetini seçmek üzere toplandık. Sizlerle burada tekrar buluşmak, görüşmek çok güzel. Kulübümüz tüzüğünde Yüksek Divan Kurulu'nun temel görevi danışma kurulu olarak tanımlanmıştır. 25 yıllık, çeyrek asırlık spor kulübü kongre üyeliğinin sonrasında oluşan bu kurul aslında bir akil insanlar kuruludur. İletişimin ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilen bir kişi olarak, yüksek divan kurulunun da üye ilişkilerinin de ekibinin olması gerektiğini düşünüyorum. Her üyenin fikrine saygı gösteren, dayanışma içerisinde çalışan ekip olacağız. Bu kapsamda üyeleri dinleyecek, talep ve üyeleri toplayacağız. Yüksek Divan Kurulu'nun stratejik planını uygulayacağız ve kademelerle hayata geçireceğiz. Bugün burada kim seçilirse seçilsin, sizlerin karşısına çıkıp hep birlikte seçilen adayı kutlayalım. Bizler bir oldukça Fenerbahçe'mizi kimse yenemez. Biz umutluyuz ve diyoruz ki; geleceğin Fenerbahçe'si, geleceğin Yüksek Divan Kurulu için, barış ve beraberlik için desteklerinizi ve oylarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
ALİ KOÇ: TÜM CAMİAYA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Çok demokratik bir seçim süreci yaşandı. Seçim sürecinde tesislerimiz kullanıldı. İletişim kanalları ve televizyonumuz kullanıldı. Camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek Divan Kurulu başkanımıza bir teşekkür etmek istiyorum. 2 sene çok hızlı geçti. Normalde 3 sene ancak pandemiden dolayı seçimleri yapamamıştık. En zor günlerde üstün Fenerbahçelilik ruhuyla bizlerle uyum içinde çalıştılar, bizlere destek oldular. Size şahsım, yönetim kurulum ve camiamız adına teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

BURAK KIZILHAN: GÜZEL BİR DERBİ İZLEYELİM

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, faaliyet raporunu okudu. Olimpiyat kotası alan sporcuları açıklayan Kızılhan, sporcuları tebrik ederken, branşlarda alınan başarılar ve şampiyonlukları katılımcılara aktardı. Kızılhan, "Bu şampiyonluklar sadece sonuçlarıyla değil, yıllardır süre gelen spor kulübü kimliğimizi de en güçlü şekilde yansıtıyor. Fenerbahçe'miz 'Dünyanın en büyük spor kulübü' tanımının her bir kelimesinin altını rekorlar ve şampiyonluklarla tamamlıyor. Bu kimliği güçlü kılan sizlerin desteği ve ilgisi, camiamızın sahiplenmesi ve bir o kadar da büyük bir mali gücü taşıdığımız bu süreçte yanımızda olan sponsorluklarımızın desteğidir" diye konuştu.
Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a teşekkür eden Kızılhan, bugün oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili de futbol takımına başarılar dileyerek şunları söyledi:
"Uğur beye ve ekibinde görev yapan arkadaşlarımıza gösterdikleri özverili hizmetler için ayrıca teşekkür ediyoruz. Gelecekte de bu büyük camia için hep bir arada olmayı diliyorum. Bu akşam hakem müdahalesi olmadan adaletsiz kararlar yaşanmadan bir derbi mücadelesi izleyelim. Fenerbahçe galip gelip hedefleri yolunda derbi yaşatsın inşallah. Futbolda yaşanan her şeye rağmen Fenerbahçe'miz zirve yarışını sürdürürken, spor kulübü kimliği ile de bizleri gururlandırmaya, Türk bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor."

AZİZ YILDIRIM DA KATILACAK

Fenerbahçe'nin uzun yıllar başkanlığını yapmış olan Aziz Yıldırım'ın da bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'ne gelerek Yüksek Divan Kurulu seçimine katılması bekleniyor

Haberin Devamı
GÖZLER ALİ KOÇ'TA

Yüksek Divan Kurulu’nda bir yandan da gözler Ali Koç’ta olacak. Sivas beraberliği sonrası yönetim tam anlamıyla sessizliğe bürünmüştü. Başkan Koç’un futbol takımının gidişatı hakkında Yüksek Divan Kurulu üyelerine konuşma yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

3 İSİM ADAY

2022 yılındaki seçimde başkanlığı devralan Uğur Dündar, bugün koltuğundan ayrılacak. Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, Yüksek Divan Kurulu’nun yeni başkanı olmak için yarışacak.

SEÇİM SAAT 10:00'DA BAŞLAYACAK

Fenerbahçe'de bugün Yüksek Divan Kurulu başkanlığının seçim heyecanı yaşanıyor. Yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı saat 10:00'da Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başlayacak olan seçimle belirlenecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ