MENÜ

(ÖZET) DEV DERBİ KANARYA'NIN! Fenerbahçe - Beşiktaş maç sonucu: 2-1

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe Beşiktaş'ı ağırladı. Beşiktaş, derbide Musrati'nin kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Fenerbahçe, Batshuayi'nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ardından İrfan Can Kahvecinin golüyle skor 2-0 oldu. Daha sonra Cenk Tosun sahneye çıktı ve derbi 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı. Dev derbiyle ilgili merak edilenler ve istatistikler haberimizde. İşte Fenerbahçe - Beşiktaş maçına dair tüm ayrıntılar...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle Süper Lig'in 34. haftasında heyecan devam etti. Dev derbiyi Fenerbahçe 2-1'lik skorla kazandı. 

Haberin Devamı
MAÇ BİTTİ!

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ağırladığı zorlu derbiyi 2-1 kazandı.

CENK'TEN MÜTHİŞ GOL!

Fenerbahçe hızlı atağa çıkmaya hazırlanırken kaybedilen top bir anda Cenk Tosun'un ayağına geldi. Cenk, müthiş döndü ve sert bie vuruşla Livakovic'in sağına doğru topu 90'a gönderdi. Skor şimdi 2-1 oldu. 

İRFAN CAN FARKI İKİYE ÇIKARDI!

Fenerbahçe, rakip yarı alanda iyi paslaştı. Top, son olarak sağ kanattaki İrfan Can'da kaldı. İrfan, soluna çekti, ayak içiyle Mert Günok'un soluna doğru düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 


CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
TADIC GELİŞİNE VURDU!

Serbest vuruştan İrfan Can ortaladı, Tadic sol kanattan gelişine vurdu ancak top kalenin üstünden auta gitti. 

İRFAN ORTALADI, KRUNIC DIŞARIYA ATTI!

Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta İrfan Can ortayı yaptı. Ceza sahası içinde Krunic vurdu, top yandan dışarı çıktı. 

MULEKA VURDU, LIVAKOVIC'DEN İZİN YOK!

Beşiktaş, ikinci yarının başında gole çok yaklaştı. Sol kanattan kullanılan korner atışında, Muleka yükselip kafayı vurdu. Livakovic, çok iyi uzandı ve avucunun içiyle topu çıkardı. Ardan Szymanski topu uzaklaştırdı. 


CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN 

Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Dev derbide ikinci yarının ilk düdüğü çaldı. 

İLK YARI BİTTİ!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde ilk yarı, Sarı-Lacivertli ekip adına Batshuayi'nin attığı golle 1-0 sonuçlandı. 

MUCI VURDU, LIVAKOVIC!

Beşiktaş'ta Muci, ceza sahası sol tarafından içeriye girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Livakovic gole izin vermedi. 

Haberin Devamı
BATSHUAYİ ATTI!

Fenerbahçe'de Fred, ceza sahasına doğru ortasını yaptı. Tadic, ceza sahası içinde göğsüyle çok iyi indirdi. Batshuayi, yakın mesafeden gelişine vurdu ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 

KIRMIZI KART!

Beşiktaş'ta Al Musrati, Fred'e yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü. Ardından hakem VAR'a gitti. Pozisyonu izledi ve Musrati'ye direkt kırmızı kart çıkardı. 

SZYMANSKI VURDU, YİNE MERT!

Sağdan yapılan ortayı ceza sahası içinde kontrol eden Szymanski, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yakın mesafeden vuruşunu yaptı, ancak top Mert'te kaldı. 

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN 

Haberin Devamı
SZYMANSKI UZAKTAN DENEDİ!

Ön alan baskısında topu kapan Fenerbahçe'de Szyamanki, uzaktan vuruşunu yaptı. Top, üstten auta çıktı. 

BATSHUAYI VURDU, MERT KURTARDI!

Tadic, sol kanattan ortasını yaptı. Batshuayi yakın mesafeden vuruşunu yaptı, Beşiktaş'ta Mert Günok gole izin vermedi. 

FERDİ VURDU, YANDAN DIŞARDA!

Fenerbahçe sol kanattan etkili geldi. Ceza sahasına yapılan ortada Batshuayi topu indirdi, Ferdi vurdu. Meşin yuvarlak yandan dışarıya gitti. 

Haberin Devamı
İRFAN VURDU, KORNERE ÇIKTI!

Fenerbahçe, oyunun hemen başında serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen İrfan'ın vuruşunda top barajdan sekip kornere gitti. 

MAÇ BAŞLADI!

Hakem düdüğünü çaldı ve Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi başladı.

"İNŞALLAH TARAFTARLARIMIZI MUTLU EDERİZ"

Serdar Topraktepe: "Beşiktaş derbilerde her zaman iyi futbol oynamaya çalışır. Bizim zamanımızda da böyleydi. Futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Futbolculuk daha kolay, burası daha zor. İlk kez antrenör olarak derbiye çıkacağım. İnşallah futbolcularımız istediklerimizi yapar ve taraftarlarımızı mutlu ederiz."

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

İsmail Kartal: "Bugün Beşiktaş derbi maçı... Bu tip derbiler her zaman büyük camialar adına tarihte yerini alabilecek maçlar olduğu için önemli bir yer tutar. Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandık. Takım dinlenmiş ve güzel şekilde hazırlandı. Eksiğimiz yok, dün akşam Fenerbahçe ailesi olarak yemek yedik. Bu akşam taraftarımızın önünde iyi futbolla kazanmak istiyoruz."

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Batshuayi.

Yedekler: İrfan Can E., Çağlar, Mert Hakan, Krunic, Mert Müldür, Efekan, Cengiz, King, Serdar D., Dzeko. 

Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu

Beşiktaş: Mert, Necip, Worral, Omar, Masuaku, Al Musrati, Muçi, Gedson, Rashica, Muleka, Semih

Yedekler: Ersin, Onur, Tayyip Talha, Salih, Cenk, Aboubakar, Amartey, Chamberlain, Ghezzal, Umut.


Beşiktaş kafilesi, Kadıköy'de

Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, saat 19.00’da Fenerbahçe'ye konuk olacak. Bu zorlu müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlıları tesislerden taraftarları uğurladı. Beşiktaş kafilesi daha sonra stada ulaştı ve yoğun güvenlik önlemleri altında içeri girdi.

Fenerbahçe derbi için stada geldi

Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, saat 19.00’da başlayacak mücadelede Beşiktaş’ı konuk edecek. Bu zorlu müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, tesislerden yola çıktı ve Ülker Stadyumu geldi. Stada ilk ulaşan Fenerbahçe kafilesi oldu.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de haftanın en önemli karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş’ı konuk ediyor. Ülker Stadyumu’nda Cumartesi günü (bugün) oynanacak mücadele saat 19.00’da başlarken karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayırca maçın canlı anlatımı ve yaşanan son dakika gelişmeleri fanatik.com.tr'de olacak. Maç içinde ve maç sonunda yaşanan her gelişmeyi aktarıyor olacağız. Maçın beIN Sports dışında herhangi bir yayını bulunmamaktadır.

Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş, saat 19.00'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla derbide 2 bin 79 siyah-beyazlı taraftar, takımlarını destekleyecek. Tüpraş Stadyumu’nda toplanan taraftarlar, bilet kontrolü ve üst aramasının ardından otobüslerle Kadıköy'e hareket etti.

Beşiktaşlı taraftarlar, müsabakanın oynanacağı Ülker Stadyumu'na ulaştı. Taraftarlar, üst kontrollerinin ardından tribünlere girdi.

Beşiktaş: Büyük taraftarımız Kadıköy yolunda
Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe derbisi için yola çıktı

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini tribünden takip edecek olan siyah-beyazlı taraftarları taşıyan otobüsler, maçın oynanacağı Ülker Stadyumu’na doğru hareket etti.

Samet Aybaba'dan iddialı sözler

Samet Aybaba, Asist Analiz ekranlarında yayınlanan 'Az Önce Konuştum Spor'da Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlarken, "Kimin şampiyon olacağıyla ilgilenmiyoruz. Fenerbahçe'ye karşı çıkıp çatır çatır oyunumuzu oynayacağız" dedi.

Beşiktaş siyah forması ile sahada olacak
Fenerbahçe'de 3 isim derbide yok

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de 3 isim kadroya alınmadı. Miha Zajc, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci, bu akşamki maçın kadrosunda olmayacaklar.

Dev derbiye Hollandalı VAR hakemi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbisinin VAR hakemi Hollandalı Pol van Boekel oldu.

Fenerbahçe'den maç günü paylaşımı
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine yoğun basın ilgisi


Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 19.00'da sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadeleye basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. 4'ü yabancı olmak üzere toplam 203 gazeteci, derbiyi Ülker Stadı'ndan takip edebilmek için Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) akredite yaptırdı.

100 ülkede canlı yayınlanacak
Fenerbahçe - Beşiktaş müsabakası dünya çapında 100’den fazla ülkede de canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca her hafta 4 maç için sunulan İngilizce dil seçeneğiyle de yayıncı kuruluş beIN SPORTS'ta seyirciyle buluşacak.

YORUM YAZ