MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi! "Burak Elmas seçime girebilir!"

Galatasaray Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı önemli açıklamalar yaptı. Kırmızı, idari anlamda ibra edilmeyen Burak Elmas'ın yürütmeyi durdurma talebi ile mahkemeye gitme ihtimali olduğunu ve seçime girebileceğini söyledi.

Son dakika Galatasaray haberi! "Burak Elmas seçime girebilir!"

Galatasaray'da gözler 30 Nisan'da gerçekleşecek olan başkanlık seçimine çevrildi. Şu anki başkan Burak Elmas'ın idari anlamda ibra edilmemesi sonrasında alınan olağanüstü seçim kararı sonrasında Cim Bom yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Burak Elmas'ın seçime girebileceğini öne sürdü.

Haberin Devamı

MUSTAFA CENGİZ İKTİDARDA OLSA ONU DA İBRA ETMEZLERDİ

Radyospor'da Özgür Sancar canlı yayın konuğu olan Kırmızı, ''Başkanımız Burak Elmas, Mali Genel Kurul'da çıkan ibrasızlık kararı için yürütmeyi durdurma talebi ile mahkemeye gitme ihtimali var. Bu karar tamamen kendisine ait. Ama bunu iktirdarda kalmak adına yapmayacak. Hakkını aramak için yapacak. Seçime girerse biz de yanında yer alacağız. Biz önemli çalışmalar yaptık. İnsanlar bunu taktir edecektir. Genel kurulun ibra konusunda kararına saygı duyuyorum; ama ibra konusu, Galatasaray'da artık bir tehdit unsuru olarak kullanılmaya başlandı. Merhum başkan Mustafa Cengiz iktidarda olmadığı için ibra edildi. İktidarda olsaydı onu da ibra etmezlerdi. Biz hırsızlık, arsızlık yapmadık. Mali açıdan herhangi bir yanlışımız yok. Önemli hamleler yaptık kulübümüüz için bunu Galatasaray takdir edecektir. Biz asla ibra konusunu bir tehdit aracı olarak kullanmayacağız. Bakın ortaya çıkan sonuç, Galatasaray'ı doğruya götürmüyor, kaosa götürüyor'' dedi.

Haberin Devamı

İBRA ETMEMEK İÇİN BARCELONA VE BEŞİKTAŞ'A YENİLMEMİZİ İSTEDİLER

Bazı eski yönetici ve onların etrafındakilerin, Galatasaray'ın Beşikta'a yenilip, Barcelona'ya elenmesin beklediklerini belirten Nihat Kırmızı, ''Barcelona'ya elenelim, derbide Beşiktaş'a elenelim diye bakanlar oldu. Neyseki Beşiktaş'ı yendik. Barcelona'yı eleyebilirdik. Yenilsinler de ibra oylamasını istediğimiz gibi yapalım diye baktılar. Bunun için Galatasaray'ın yenilmesini istediler. Işıtan Gün bildiklerini söylemiştir. Bunu da Galatasaray'ın doğru değerlendirmeli. Galatasaray bir futbol kulübünden daha fazlasıdır. Bu gerçeği herkes bilmeli'' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ