Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi Mourinho'ya sert sözler! 'Yalvarıyorum bu adamla devam etmeyin!'
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Elvir Baliç, Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Jose Mourinho için ağır ifadeler kullandı!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Beşiktaş'a derbide 1-0 mağlup oldu. yayıncı kuruluş yorumcusu ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Elvir Baliç, maçın ardından Portekizli teknik adam hakkında olay sözler söyledi!
Haberin Devamı ›
Baliç'in açıklamaları şöyle;
MOURİNHO KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖR
Jose Mourinho kötü bir teknik direktör! Hepimizle dalga geçiyor! Böyle bir taktik, böyle bir oyuncu tercihleri olabilir mi? Bunun adı dalga geçmek! Egosu ve kibiriyle böyle bir kadroyu mahvedemez! Yine affedersin saçma sapan işler yaptı! Senin bunlara hakkın yok! O kadar çok şey var ki..
BU ADAMLA DEVAM ETMEYİN!
Yönetime de bir şey söylemek istiyorum, çok sinirliyim! Lütfen, yalvarıyorum bu adamla devam etmeyin! Bundan sonra Mourinho'ya saygı duymuyorum! Bu kadar da olmaz ya! Futbolculara da bir şey söylemek istiyorum..
Şampiyonluk gidebilir ama böyle bir maçta mücadele etmeden olmaz ya! Şimdi burada sistem mi, taktik mi konuşalım? Ne oynuyor Fenerbahçe? Taktik mi vardı? Haftalardır, senelerdir Fenerbahçe'nin böyle bir derbi oynadığını hatırlamıyorum. Rica ediyorum ya! Ben saygı duymuyorum! Umarım Fenerbahçe yönetimi bu adamla devam etmez! Çok sinirliyim!