MENÜ

Kasımpaşa - Muğlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Misli.com 3. Lig'de 4. Grup'ta yer alan Muğlaspor'u konuk edecek. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak turda müsabakayı kazanan takım, adını bir üst tura yazdıracak. Peki, Kasımpaşa - Muğlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Kasımpaşa - Muğlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Misli.com 3. Lig ekibi Muğlaspor'u konuk edecek. Süper Lig'de Denizlispor'u mağlup ederek moral depolayan Kasımpaşa, Muğlaspor'u da mağlup ekip çıkışını sürdürmek ve turlamak istiyor. Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta 7 puanla 16. sırada bulunan ve zor günler geçiren Muğlaspor ise İstanbul'da sürpriz peşinde olacak.

Haberin Devamı

Kasımpaşa - Muğlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

15 Aralık Salı günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 13.00'te başlayacak. A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Tek maç eleme usulüne göre yapılacak turda müsabakayı kazanan takım, adını bir üst tura yazdıracak.

Kasımpaşa 5. tura nasıl geldi?

Kupada 4. turdan itibaren mücadele eden Kasımpaşa, Misli.com 2. Lig ekibi Anagold 24Erzincanspor'u 3-0 mağlup ederek 5. tura adını yazdırdı.

Muğlaspor 5. tura nasıl geldi?

Muğlaspor ise 2. turdan dahil olduğu Ziraat Türkiye Kupası'nda sırasıyla Misli.com 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor ile TFF 1. Lig ekipleri Yılport Samsunspor ve Ankaraspor'u saf dışı bırakmıştı. Ege ekibi Samsunspor'u 3-1, Ankaraspor'u ise penaltılarda 4-1'le geçti.

YORUM YAZ