MENÜ

Galatasaray’ın yeni transferi Derrick Köhn forma şansı bekliyor! Okan Buruk'tan karar anı...

Sarı-Kırmızılı takımla 2.5+2 yıllık sözleşme imzalayan Alman sol bek Derrick Köhn, “Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Ben de biliyorum. Burada olmak gurur verici. Bu formayı giymek benim için çok değerli” diye konuştu. Yıldız futbolcu, forma şansı için beklemeye geçti...

Galatasaray’ın yeni transferi Derrick Köhn forma şansı bekliyor! Okan Buruk'tan karar anı...

Galatasaray’ın yeni transferi Derrick Köhn, taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. Sarı-Kırmızılı kulüple 2.5+2 yıllık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki Gana asıllı Alman sol bek, “Böyle büyük bir kulübe imza atmak benim için çok büyük ve özel bir şey. Bir an önce sahaya girmeye, taraftarımızla buluşmaya ve kulüp için her şeyimi vermeye sabırsızlanıyorum. Arkadaşlarım, dostlarım ve ailemle transferi istişare ettik. Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Ben de biliyorum. Burada olmak gurur verici. Bu formayı giymek benim için çok değerli” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

İlk 11’e hazırlanıyor

Sarı-Kırmızılı takımdaki ilk antrenmanına dün akşam çıkan Köhn, eski takımı Hannover’ın tüm maçlarında forma giydiği için oldukça hazır bir görüntü ortaya koydu. Teknik direktör Okan Buruk, vakit kaybetmeden yeni öğrencisini ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor. Taktik provada Köhn’ü as takımda deneyen başarılı çalıştırıcı, bu pozisyonda Berkan ile Alman savunmacı arasında bir tercih yapacak. İlk 11’de başlamasa bile Derrick Köhn’ün en kötü ihtimalle 2. yarıda mutlaka sahada olması bekleniyor.

Galatasaray’ın yeni transferi Derrick Köhn forma şansı bekliyor Okan Buruktan karar anı...

Türkçe mesaj gönderdi

Rams Park Stadyumu’nun ortasında çekilen dans videosu ve kendisine ait şarkıyla transfer tanıtımı yapılan Derrick Köhn, dün sabah da taraftarlara Türkçe mesaj göndererek, “Günaydın Galatasaray Ailesi” dedi.

YORUM YAZ