MENÜ

Süper Lig'de son atılan imzalar! Transferler tek tek açıklandı... | (Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer haberleri)

Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, transferin son gününde bombalar art arda patladı... İşte son gün atılan imzalar...

Süper Lig'de son atılan imzalar! Transferler tek tek açıklandı... | (Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer haberleri)
Marcao Fatih Karagümrük'te

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Brezilyalı futbolcu Marcos Vinicius Amaral Alves'i renklerine bağladı. İstanbul temsilcisinden yapılan açıklamada, "Marcao Karagümrük’te Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ahli forması giyen başarılı forvet oyuncusu Marcos Vinicius Amaral Alves’i sezon sonuna kadar kiraladık. Marcao’ya Karagümrük’e hoş geldin der, başarılar dileriz." dendi.

Adana Demirspor, Youcef Atal'ı renklerine bağladı

Adana Demirspor, adı Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılan Nice forması giyen Youcef Atal'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Adana temsilcisinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, sağ bek mevki için Youcef Atal ile anlaşma sağlamıştır. Youcef Atal’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Yukatel Adana Demirsporumuz ile başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Rui Pedro, Hatayspor'a transfer oldu

Hatayspor, Rui Pedro transferini açıkladı. Hatayspor'dan yapılan açıklamada, " Rui Pedro Atakaş Hatayspor’umuzda! NK Olimpija Ljubljana forması giyen orta saha oyuncusu Rui Pedro ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Rui Pedro’ya takımımıza hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı
Başakşehir transferi açıkladı

Başakşehir, FK Sarajevo forması giyen Bosna Hersekli 18 yaşındaki orta saha Hamza Ljukovac'ı kadrosuna kattı.

İstanbul temsilcisinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz son olarak FK Sarajevo forması giyen Bosna Hersekli futbolcu Hamza Ljukovac ile 3,5 yıllık anlaşma sağladı. Hamza'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." dendi.

Ahmed Hassan, Alanyaspor'a geri döndü

Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, forvet hattını Ahmed Hassan ile güçlendirdi. Akdeniz ekibi, Mısırlı santrforla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Alanyaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, 2022-2023 sezonunda formamızı giyen santrafor Ahmed Hassan’ı Siltaş Yapı Pendikspor’dan sezon sonuna kadar transfer etti."

Mehdi Bourabia tekrardan Süper Lig'de!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, bir dönem Konyaspor'da forma giyen tecrübeli orta saha Mehdi Bourabia'yı kadrosuna kattı. 32 yaşındaki orta saha bu sezon Frosinone'de 12 maça çıktı.

Haberin Devamı
Beşiktaş, Al-Musrati transferini açıkladı

Siyah-beyazlılar, Braga forması giyen Al-Musrati'nin transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati'nin 2023-2024 sezonu için kiralama, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonları için ise kalıcı transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü SC Braga ile görüşmelere başlanmıştır."

Halil Dervişoğlu Hatayspor'da

Hatayspor, Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar kiraladı. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu'nun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır." dendi.

Beşiktaş, Ernest Muci transferini açıkladı

Beşiktaş, Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muci'nin transferinin mali detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Ernest Muci, 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi oldu.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Ernest Muci'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Legia Varşova kulübüne toplam transfer bedeli olarak 10.000.000 Avro ödenecektir. Oyuncu ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar 3,5 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca sonraki satıştan elde edilecek net kârın %10'luk kısmı önceki kulübüne transfer ücreti olarak ödenecektir."

Haberin Devamı
Hadebe, Konyaspor'a transfer oldu

Konyaspor, Zambiyalı savunmacı Teenage Hadebe'yi kadrosuna dahil etti. 28 yaşındaki stoperle sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Tümosan Konyaspor'umuz, Teenage Hadebe ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı."

Sivasspor'da Queensy Menig imzayı attı

Sivasspor, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Queensy Menig'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Hollanda doğumlu oyuncu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Ankaragücü'nden forvete takviye!

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü 28 yaşındaki forvet oyuncusu Christian Bassogog ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haberin Devamı
Shukurov Kayserispor'da!

Transfer tahtasını açan Süper Lig ekibi Kayserispor, Otabek Shukurov'u transfer ettiğini açıkladı.

Kasımpaşa'ya Portekizli kanat!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, 28 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Rochinha ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Muammer Yıldırım, Samsunspor'da!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, ara transfer döneminin son gününde bombayı patlattı. Karadeniz temsilcisi, Sivasspor kalecisi Muammer Yıldırım'ı renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu ara transfer döneminde kulübümüz, en son EMS Yapı Sivasspor’da forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli kaleci Muammer Yıldırım ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı
Serdar Dursun geri döndü!

Fenerbahçe, eski golcüsü Serdar Dursun'u yeniden kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, millî futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Serdar Dursun’un sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda kulübü V. Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Dursun’a yeniden hoş geldin diyor, Çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz" denildi.

1.Lig'den ABD'ye gitti

TFF 1. Lig ekibi Göztepe, Michee Ngalina’nın ABD ekibi Hartford Athletic’e kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Michee Ngalina'nın Hartford Athletic'e kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Michee Ngalina'ya teşekkür ediyor, devam eden futbol kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Gaziantep FK'ya MLS'ten takviye

Son olarak Aliou Badji'yi transfer eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Major Ligi takımlarından San Jose Earthquakes forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Jamiro Monteiro, Başkan Yardımcımız İbrahim Dicle’nin de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Jamiro Monteiro’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Duckens Nazon, Kayserispor’da

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor devre arası transfer döneminde ilk transferini yaptı. Sarı-kırmızılılar CSKA Sofya forması giyen 30 yaşındaki forvet Duckens Nazon’u kadrosuna kattı. Kayseri’ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayan Duckens Nazon takımla çalışmalara başladı.

Kayserispor’un kadrosuna kattığı forvet Duckens Nazon, “Kayserispor’a imza attığım için, burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Aynı zamanda Türkiye ligi gelişmekte olan çok önemli bir lig, çok önemli oyuncular geliyor. Dolayısıyla benim için bu ligde oynayabilmek hep bir hedefti ve bu hedefi, bu hayalimi gerçekleştirdiğim için de çok mutluyum. Benim işim gol atmak, başkanlara Beşiktaş maçında gol atacağımın sözünü verdim. İşim gereği elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Mümkün olduğu kadar, gol atmaya çalışacağım” dedi.

Lincoln Henrique kiralandı

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Lincoln Henrique'nin yeni adresi belli oldu. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun RB Bragantino'ya kiralandığını açıkladı. RB Bragantino ile yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Futbolcumuz Lincoln Henrique satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar Brezilya’nın RB Bragantino kulübüne kiralanmıştır. Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz."

Derrick Köhn KAP'a bildirildi

Angelino ile yollarını ayıran Galatasaray'ın yeni sol beki Derrick Köhn oldu. Sarı-kırmızılılar, Hannover 96'dan transfer ettiği yıldız futbolcunun bonservisi için 3 milyon 350 bin euro ödedi.

Derrick Köhn ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Öte yandan sözleşmede 1 yıllık opsiyon maddesinin yer aldığı kaydedildi. Derrick Köhn'ün maaşının 2023-2024 sezonu için 300 bin euro, 2024-2025 sezonu için 450 bin euro, 2025-2026 sezonu için 500 bin euro olacağı belirtildi. Öte yandan Derrick Köhn'e imza parası olarak 50 bin euro ödeneceği vurgulandı.

Samsunspor, Muja transferini açıkladı

Samsunspor, transferin son gününde kadrosuna önemli bir ekleme yaptı. Karadeniz ekibi, Belçika takımlarından Royal Antwerp'in formasını giyen Arbnor Muja'yı transfer ettiğini açıkladı. 

Arnavutluk Milli Takımı forması da giyen 25 yaşındaki oyuncu ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. 

Sivasspor'da Muammer Yıldırım ile yollarını ayırdı

Sivasspor'da Muammer Yıldırım ile vedalaşıldı. Kırmızı-beyazlılar, tecrübeli futbolcuyla karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile Muammer Yıldırım arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Muammer'e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz" denildi.

YORUM YAZ