MENÜ

SON DAKİKA: Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı! Sezon sonuna kadar kiralandı

Galatasaray, forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu'nu Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'a sezon sonuna kadar kiraladı.

SON DAKİKA: Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı! Sezon sonuna kadar kiralandı

Ara transfer döneminin son gününde Trendyol Süper Lig'de sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak kadrosuna Derrick Köhn'ü katan sarı-kırmızılı takımda bir de ayrılık gerçekleşti. Aslan'ın forveti Halil Dervişoğlu, sezon sonuna kadar Trendyol Süper Lig kulübü Hatayspor'a kiralandı. Galatasaray, bu kiralık transfer için Hatayspor'dan kiralama ücreti alacak. Ayrıca oyuncunun maaşını sezon sonuna kadar Hatayspor ödeyecek.

Haberin Devamı

TRANSFERİN SON GÜNÜNDE SÜRPRİZ

OYNAYABİLECEĞİ TAKIMA GİTMEK İSTEDİ

Galatasaray'da kendisine ilk 11'de forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu'nun, oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve sarı-kırmızılı yönetimden bu yönde bir talepte bulunduğu bildirildi. Yönetimin de Dervişoğlu'na kolaylık sağladığı ve anlaşmanın bu şekilde gerçekleştiği kaydedildi.

SON DAKİKA: Galatasarayda ayrılık resmen açıklandı Sezon sonuna kadar kiralandı

BRENTFORD'DAN GELMİŞTİ

Halil Dervişoğlu, yaz transfer döneminde Galatasaray'a Brentford'dan gelmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, Premier Lig ekibine Dervişoğlu için 500 bin euro bonservis ücreti ödemişti. 24 yaşındaki forvet bu sezon Galatasaray'da tüm kulvarlarda toplamda 20 maça çıktı. Dervişoğlu söz konusu 20 karşılaşmada dört gol atıp bir asist yaptı.

RESMEN AÇIKLANDI

Hatayspor, forvet hattını Halil Dervişoğlu ile güçlendirdi. Akdeniz ekibi, tecrübeli santrforu renklerine bağladığını açıkladı. Halil Dervişoğlu'nun sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu'nun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır."

FANATİK ÖZEL HABER - YAKUP ÇINAR

Volkan Demirel: 1-2 oyuncu ile daha görüşüyoruz
YORUM YAZ