MENÜ

Virtus Bologna - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 10. hafta maçında Virtus Segafredo Bologna’ya konuk oluyor. Temsilcimiz deplasmanda galibiyet arayacak. Peki, Virtus Bologna - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Virtus Bologna - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?

EuroLeague'de son 3 maçını deplasmanda oynayan ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle de rotasyon sıkıntı nedeniyle mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, dış sahadaki şanssızlığını kırmak için sahaya çıkacak. Sırasıyla Partizan, Kızılyıldız ve Maccabi’ye (Güvenlik nedeniyle iç saha maçı, Belgrad’a alınmıştı) kaybeden Sarı-Lacivertliler, 10.hafta maçında İtalyan ekibi Virtus Bologna’nın konuğu olacak.

Haberin Devamı

Virtus Bologna - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta?

23 Kasım Perşembe günü (bu akşam) TSİ 22.30’da Virtus Segafredo Arena’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Juan Carlos Garcia (İspanya), Milivoje Jovic (Sırbistan), Amit Balak (İsrail) hakem üçlüsü yönetecek.

Kanarya’da Dyshawn Pierre, Metecan Birsen ve Tarık Biberovic bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Marko Guduric, Nick Calathes ve Sertaç Şanlı ise İtalya’ya götürüldü.

Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague geçtiğimiz hafta çıktığı çift maç haftası karşılaşmalarında galibiyet alamadı. 14 Kasım Salı günü Kızılyıldız’a konuk olan Fenerbahçe Beko, rakibine 87-56 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler 16 Kasım Perşembe günü konuk olduğu Maccabi Playtika’ya ise 78-73 yenilmekten kurtulamadı. Fenerbahçe Beko’nun dokuz maç sonunda beş galibiyeti bulunuyor.

Haberin Devamı

Virtus Bologna, bu sezon EuroLeague’de oynadığı dokuz maçta altı galibiyet aldı. İtalyan ekibi, 17 Kasım Cuma günü konuk olduğu Panathinaikos’a, ev sahibi takımın son çeyrekteki etkili oyunuyla 90-76 yenildi. Bologna’da Marco Belinelli 20, Tornike Shengelia 17 sayı üretti.

Virtus Bologna - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta

 

YORUM YAZ