Beşiktaş'ın kasası doldu! İşte Türkiye Kupası kazancı | Türkiye Kupası para ödülü ne kadar?

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20:45'te başlayacak karşılamada takımların ne kadar para ödülü alacağı merak konusu oldu. Türkiye Kupası para ödülü ne kadar? Beşiktaş ve Trabzonspor ne kadar kazanacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, rakibini Ghezzal, Salih Uçan ve Al-Musrati’nin golleriyle 3-2 yenerek kötü geçen bir sezonun ardından taraftarına kupa sevinci yaşattı. Bu sonuçla ayrıca Siyah Beyazlılar kasayı da doldurdu. İşte Beşiktaş'ın kazancı...

Haberin Devamı
Serdar Topraktepe: Biz Beşiktaş’ın her zaman içindeyiz

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ'NDE

Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Beşiktaş’ın, kupayı almasıyla gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmesi de kesinleşti. Siyah-beyazlılar, 2024-2025 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-off turundan Avrupa macerasına başlayacak.

Beşiktaşın kasası doldu İşte Türkiye Kupası kazancı | Türkiye Kupası para ödülü ne kadar

AL MUSRATİ TAKIMA GOLÜ GETİRDİ

Beşiktaş'a devre arasında Braga'dan transfer olan Al-Musrati siyah-beyazlılarda çıktığı toplamda 13. maçında ilk golünü kaydetti. Finalde 90+4. dakikada ağları sarsarak takımını öne geçiren Libyalı futbolcu, hem ilk kez gol sevinci yaşadı hem de siyah-beyazlılara kupayı getirdi.

Beşiktaşın kasası doldu İşte Türkiye Kupası kazancı | Türkiye Kupası para ödülü ne kadar

BEŞİKTAŞ KASAYI DOLDURDU

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş, 1 milyon 500 bin dolarlık (Yaklaşık 48.3 milyon TL) parayı kasasına koydu. Trabzonspor ise finalist olduğu için 900 bin dolar (Yaklaşık 29 milyon TL) kazandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın kasası doldu İşte Türkiye Kupası kazancı | Türkiye Kupası para ödülü ne kadar

YORUM YAZ