MENÜ

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes’e yeni emir!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Gedson Fernandes'e yeni bir görev vermeye hazırlanıyor. Portekizli hoca, vatandaşını daha efektif kullanmayı planlıyor.

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes’e yeni emir!

Kara Kartal’da inişli çıkışlı bir performans gösteren Gedson Fernandes’e yeni görev... Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, ligin en fazla ikili mücadele kazanan orta sahası olan Gedson Fernandes’in bunu ofansa yansıtamadığını belirledi.

Haberin Devamı

Hücum aksiyonu üretmesini bekliyor!

Portekizli teknik direktörü, vatandaşını gole yönelik kullanmayı planlıyor. Santos; ikili mücadeleyle maç başına 10.6 top kazanan ve bu değerle Süper Lig lideri olan Gedson’dan, kazandığı toplarla daha fazla hücum aksiyonu üretmesini bekliyor.

Beşiktaşta Gedson Fernandes’e yeni emir

Başakşehir mesaisi tam gaz...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, dün yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışmasının ardından dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçla tamamlandı. Siyah-Beyazlılar, Başakşehir maçı hazırlıklarını bugün saat 16.00’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

YORUM YAZ