MENÜ

Beşiktaş'a iki müjde birden! Yıldızlar döndü...

Siyah-Beyazlı camiada bu sezon art arda hayal kırıklıkları yaşanırken Beşiktaş ligi bitirebileceği en iyi yerde tamamlamak ve Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Bu doğrultuda taraftarına bir hediye vermeyi hedefleyen Kara Kartal'a iki müjdeli haber geldi.

Beşiktaş'a iki müjde birden! Yıldızlar döndü...

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta bir türlü işler yoluna girmiyordu. Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Serdar Topraktepe, Rıza Çalımbay ve son olarak Fernando Santos'la çalışan Siyah-Beyazlılar, Portekizli hocayla da istediğini bulamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa iki müjde birden Yıldızlar döndü...

Muçi ve Musrati...

Art arda galibiyet serileri yakalayamayan Kara Kartal'da, Hasan Arat ile yeni bir sayfa açılmıştı. Fakat Arat da kısa sürede çare olamadı. Devre arasında Ernest Muçi ve Al-Musrati hamleleriyle kulüp transfer rekorlarını kıran Beşiktaş sezonun kalan bölümünde en iyi sonuçları alarak ligi bitirebileceği en iyi yerde tamamlamayı hedefliyor.

Beşiktaşa iki müjde birden Yıldızlar döndü...


Takımla çalışmalara başladılar

Kartal'ın yıldızları milli araya girerken sakatlanmıştı. 12 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Beşiktaş'ın en pahalı transferi olan Al-Musrati sakatlığı nedeniyle ligdeki son Antalyaspor maçında görev yapamamıştı. Hem Musrati hem de Amartey'in takımla çalışmalara başladığı öğrenildi.

Beşiktaşa iki müjde birden Yıldızlar döndü...

Hazırlıklar devam etti

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel çift kale maçla sona erdi. Beşiktaş, RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarına yarın saat 16.00’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı

Beşiktaşa iki müjde birden Yıldızlar döndü...

YORUM YAZ