MENÜ

Fenerbahçe-Beşiktaş maçına gözlemci yağmuru! İsmail Yüksek için geliyorlar

Avrupa kulüplerinin gözlemcileri bugün oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izlemeye geliyor. Dev kulüplerin radarında ise Fenerbahçe'nin genç yıldızı İsmail Yüksek var.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçına gözlemci yağmuru! İsmail Yüksek için geliyorlar

Fenerbahçe'de bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşinden koşturan İsmail Yüksek, derbide markaj altına alınacak.

Haberin Devamı

Alman şampiyonu Bayer Leverkusen'de sportif direktör Simon Rolfes'in yardımcılığını yapan Devin Özek, milli oyuncuyu izlemek için İstanbul'a geldi. Özek'in bugün oynanacak Fenerbahçe- Beşiktaş derbisini tribünden izleyeceği ve Sarı-Lacivertli yöneticilerle temasa geçeceği öğrenildi. Bilindiği gibi Leverkusen dışında Fransa Ligi'nin köklü takımlarından Lyon'un da İsmail Yüksek'e ilgisi bulunuyor.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçına gözlemci yağmuru İsmail Yüksek için geliyorlar

LYON'U REDDETTİLER

Fransızlar, yıldız futbolcu için 12 milyon Euro'luk teklifte bulunmuş ancak Sarı-Lacivertli yönetim bu teklifi yetersiz bulmuştu. 2020 yılında F.Bahçe'ye transfer olan 25 yaşındaki orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Yönetimin milli oyuncudan 20 milyon Euro'luk bonservis beklentisi var. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 46 maça çıkan millî futbolcu 1 gol atıp 6 asist yaptı. 14 kez A Milli Takım formasını giyen İsmail Yüksek 1 kez fileleri havalandırdı.

YORUM YAZ