MENÜ

Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler)

Ligde Göztepe galibiyetiyle ayağa kalkan Trabzonspor, bu sezonki en büyük hedefi olan Türkiye Kupası’nda Ümraniye ile karşılaşıyor. Ünal Karaman ve oyuncuları, 0-0’ın rövanşında İstanbu’da kazanıp, yarı finale çıkmak istiyor. Karşılaşma öncesi Trabzonspor'un ilk 11'i belli oldu. Ünal Karaman, as kadrosuyla Ümraniye karşısına çıkacak. Peki, Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile Akyazı’da 0-0 berabere kalan Trabzonspor, rövanş için sahada olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki karşılaşmada, teknik direktör Ünal Karaman’ın ligde kazanan 11’le maça başlaması bekleniyor. Ligde zirve yarışının çok uzağında kalan Trabzonspor, öze dönüş politikası izlediği sezonda taraftarına Türkiye Kupası’nı armağan etmek istiyor.

Haberin Devamı

Ümraniyespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bu akşam saat 20:00'de başlayacak karşılaşma Aspor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Ümraniyespor - Trabzonspor ilk 11'ler

Ümraniyespor: Burak, Alaaddin, Merthan, Appindangoye, Yasir, Muhammed, Leandrinho, Serkan, Recep, Emircan, Atabey

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Ekuban, Yusuf, Nwakaeme, Rodallega

Haberin Devamı

Trabzonspor'da 4 eksik

8 senelik kupa hasretine nokta koymayı hedefleyen Bordo-Mavililer’de Onazi, Pereira, Abdülkadir Ömür ve Ibanez sakatlıkları nedeniyle bugün yoklar.

Ümraniye'de son dakika

1. Lig’de 41 puan ile 4. sırada yer alan Ümraniyespor’da, takımın yıldızları Leandrinho ile Emircan Altıntaş son maçta dinlendirilmişti. Kulübede olup, sonradan oyuna giren iki futbolcunun bugün 11’de yer almaları bekleniyor. İstanbul ekibinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor nasıl tur atlar?

0-0’ın rövanşında her türlü galibiyet Trabzonspor’u yarı finale taşıyacak. Aynı zamanda gollü beraberlikler de Bordo-Mavililer’e yarıyor. 0-0’lık skorda ise maç uzayacak. A Spor’dan yayınlanacak mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.

Ümraniye'den 75 TL'lik bilet!

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak kupa rövanşı için Ümraniyespor’un belirlediği bilet fiyatı şaşkınlık yarattı. İstanbul kulübünden yapılan açıklamaya göre Trabzonsporlular, karşılaşmayı 75 TL vermeleri halinde misafir tribünde izleyecek. Takımlarına deplasmanda destek vermeye hazırlanan Bordo-Mavili futbolseverler, yüksek bilet fiyatı nedeniyle tepkili.

YORUM YAZ