MENÜ

Trabzonspor'da yıldız futbolcuyla yollar ayrıldı! Resmi açıklama geldi

Trabzonspor karşılıklı anlaşarak Marc Bartra ile yollarını ayırdı. Bordo Mavili ekip ile yıldız futbolcu arasında sözleşme fesih bedeli konusunda anlaşmaya varılmıştı ki konuya ilişkin resmi açıklama da gerçekleşti.

Trabzonspor'da yıldız futbolcuyla yollar ayrıldı! Resmi açıklama geldi

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Bordo Mavili ekip, İspanyol savunmacısı Marc Bartra ile yollarını ayrıdı.

Haberin Devamı

Çıkan haberlere göre; Bordo mavililer, İspanyol stopere 1 milyon Euro sözleşme fesih bedeli ödeyecek.

TALİPLERİ VAR

Ülkesi İspanya ile Amerika kıtası ve Arap yarımadasından talipleri olan Bartra'nın ayrılığıyla ilgili kısa süre içerisinde resmi açıklama yapılacak.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon Trabzonspor'a transfer olan Marc Bartra, bordo-mavili formayla 40 resmi maçta 4 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

RESMEN AÇIKLANDI

Trabzonspor, Marc Bartra ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada fesih bedeli de belli oldu. 

İşte Trabzonspor tarafından gerçekleştirilen o açıklama:

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Marc Bartra Aregall arasındaki 15.08.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 8 (Sekiz) taksit halinde toplam 1.000.000.-EUR tutarında fesih tazminatı ödenecektir.

TEKNİK ADAM BİZZAT AÇIKLADI

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

Trabzonsporda yıldız futbolcuyla yollar ayrıldı Resmi açıklama geldi

YORUM YAZ