CANLI |Galatasaray - Bodo/Glimt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde kritik maç (Muhtemel 11'ler)
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt'i misafir ediyor. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, Liverpool karşısında elde ettiği galibiyetin ardından Bodo/Glimt'i de mağlup ederek puanını 6'ya çıkarmayı hedefliyor. Futbolseverler, 'Google' üzerinden 'Galatasaray-Bodo/Glimt Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?' araması yapıyor. Mücadeleye dair son dakika haberleri, muhtemel 11'ler ve karşılaşmanın canlı anlatımı haberimizde.

Galatasaray - Bodo Glimpt maçına dair tüm detaylar haberimizde...

1956-1957 sezonuyla başlayan Avrupa serüveninde farklı organizasyonlarda toplamda 330 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 37 farklı ülkenin 112 farklı takımıyla karşılaştı. Galatasaray'ın bugünkü müsabakayla tarihinde ilk kez karşılaşacağı Bodo/Glimt, 113. rakibi olacak.
"Cimbom" UEFA organizasyonlarındaki 330 maçın 6'sını Norveç temsilcileriyle yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, Kuzeyli rakipleriyle yaptığı 6 müsabakada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 9 gol atan Galatasaray, kalesinde 8 gol gördü.
Sahasında Norveç takımlarını 3 kez konuk eden Galatasaray, 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken mağlup olmadı. Sarı-kırmızılı ekip, attığı 6 gole karşılık rakiplerinin 2 golüne engel olamadı.

22 Ekim Çarşamba günü (Bugün) RAMS Park'taki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve James Mainwaring yapacak. Galatasaray - Bodo Glimt maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.
Galatasaray: Uğurcan , Sallai, Sanchez , Abdülkerim , Jakobs, Lemina, Torreira, Sane, İlkay , Barış , Osimhen.
Bodo/Glimt: Haikin, Sjovold, Bjortuft, Aleesami, Bjorkan, Berg, Evjen, Fet, Auklend, Hogh, Haugen

Avrupa serüveninde 40 farklı ülkenin 113 farklı takımıyla karşılaşan Galatasaray, toplamda 330 maçta mücadele etti. Aslan'ın tarihinde ilk kez karşılaşacağı Bodo/Glimt, 114. farklı rakip olacak. Cim Bom bu maçların 117'sinden galip ayrılırken 124 kez kaybetti, 89 kez berabere kaldı. 453 gol atan Aslan, kalesinde 503 gole engel olamadı.
Basın toplantısında kadroyu yaparken tercihlerde çok zorlandığını itiraf eden Okan Buruk'un aklında birçok soru var. Bir yandan artık Sara, Torreira, İlkay üçlüsüne geçmeyi düşünen Okan hoca, diğer taraftan Bodo'nun yüksek temposuna ve fizik gücüne karşı Lemina'yı oynatıp garantiye gitme fikri arasında kalıyor. Ayrıca Liverpool maçında oynatmadığı ama Başakşehir karşısında harikalar yaratan Sane ile Yunus arasında da kararsız kalan Buruk, son taktik provada birkaç farklı kurgu denedi.

Bodo kasabası, 53 bin nüfuslu Bodo belediyesine bağlı ve Norveç'in Nordland bölgesinde yer alıyor. Takımın genç sağ beki Fredrik Sjovold, "Galatasaray'ın stadyumundaki atmosfer, tüm potansiyelimizi göstermemize yardımcı olacaktır. Önemli anlarda baskının bizi ezdiğini ve sonuca çok fazla odaklandığımız için başarısız olduğumuzu gördük" demişti. Zorlu mücadele öncesi tüm biletlerin satıldığı ve Rams Park'ta 52 bin seyirci olacağı düşünüldüğünde, Galatasaray bu sakin kasabanın takımına ciddi bir baskı yaşatacak gibi görünüyor.