MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Djiku gerçeği açıklandı! İnanılmaz detay ortaya çıktı

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekip, son olarak Strasbourg'da forma giyen Alexander Djiku'yu resmen açıkladı. Bu gelişme üzerine, Ganalı stoper hakkındaki büyük gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Djiku gerçeği açıklandı! İnanılmaz detay ortaya çıktı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Alexander Djiku'nun transferini resmen açıkladı. Ganalı stoper, Fenerbahçe'yi tercih ederken hakkındaki inanılmaz gerçek de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DJIKU İMZAYI ATTI

Sarı-Lacivertliler, transfer dönemindeki 3. bombasını Alexander Djiku ile patlattı. Dün sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirilen 28 yaşındaki stoperin transferi resmen açıklandı. Ganalı savunmacı 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçenin yeni stoperi Djiku gerçeği açıklandı İnanılmaz detay ortaya çıktı

'KUPALAR KAZANMAYA GELDİM

Djiku, ilk açıklamasında, “Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Umarım bu sezonla beraber bütün kupaları kazanmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

YÖNETİMİN İNANCI TAM

Yönetici Selahattin Baki, Djiku ile ilgili olarak, “28 yaşında, üst düzey bir stoper. Fransa’nın en üst seviyesinde 220 küsür maç oynamış. Avrupa’da da isim yapmış bir değeri kadromuza kattı” dedi.

Haberin Devamı

Sportif direktör Mario Branco ise, “Umuyorum Djiku, son kulüplerinde olduğu kadar Fenerbahçe’de de heyecanlı olur” yorumunu yaptı.

Fenerbahçenin yeni stoperi Djiku gerçeği açıklandı İnanılmaz detay ortaya çıktı

GÖZLER BECAO'DA

Sarı-Lacivertliler’in savunma için 1 numaralı adayı Rodrigo Becao’ydu. Ancak Udinese’nin sürekli fiyat yükseltmesi nedeniyle rota Alexander Djiku’ya çevrilmişti.

YENİ TEKLİF YAPILDI

Sambacı için Udinese’ye 8+2 milyon Euro’luk yeni bir teklif daha yapıldı. Torino’nun da benzer bir teklifle Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldığı kaydedildi.

KULÜBÜNDEN KOLAYLIK İSTEDİ

Becao, 2024’te bitecek sözleşmesini yenilemeyeceğini kulübüne ileterek transfer konusunda kolaylık sağlamalarını talep etti. Fenerbahçe, Brezilyalı savunmacıyı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını sonuna kadar zorlamaya kararlı.

Fenerbahçenin yeni stoperi Djiku gerçeği açıklandı İnanılmaz detay ortaya çıktı

PREMİER LİG VE LA LİGA GERÇEĞİ

Oyuncuyu uzun süredir yakından takip eden L'Equipe muhabiri Olives Cyril, GOAL Türkiye'ye konuştu ve oyuncu hakkındaki inanılmaz gerçeği şöyle açıkladı.

L'Equipe muhabiri Olives Cyril tüm gerçekleri anlattı:

"Alexander Djiku iyi bir defans oyuncusu. Uzun boylu olmasa bile bire bir mücadelelerde ve hava toplarında gerçekten sağlam. Hızlı bir oyuncu değil. Bu yüzden savunmayı önde kuran bir takımda oynarken arkasındaki boşluklara dikkat etmesi gerekiyor."

"Nottingham Forest'tan bir teklif geldi. Villarreal son anlarda şansını denedi. Strasbourg da sözleşmesini uzatma teklifinde bulundu. Ancak kabul etmedi ve Fenerbahçe'yi seçti. Djiku'nun Türkiye'de mutlaka başarılı olacağını düşünüyorum. Baskı altında kendisini daha da geliştirecektir."

2021-22'de Alexander Djiku'nun En İyi Anları

Fenerbahçenin yeni stoperi Djiku gerçeği açıklandı İnanılmaz detay ortaya çıktı

YORUM YAZ