MENÜ

İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Ekmek yediği kaba pisleyen biri! Gençlere küfür ediyordu...

Eyüpspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Galatasaray'a dönmeyi hedefleyen ancak Sarı Kırmızılı ekibin planları içerisinde yer almayan tecrübeli savunmacı Alpaslan Öztürk, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk'ün özellikle İbrahim Üzülmez hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı. Bu sözler üzerine FANATİK'e özel bir açıklama yapan İbrahim Üzülmez, Alpaslan Öztürk'e çok ağır bir cevap verdi. İşte tüm detaylar...

İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Ekmek yediği kaba pisleyen biri! Gençlere küfür ediyordu...

Galatasaray ile sözleşmesi devam eden ancak Okan Buruk'un yeni sezon kadro yapılanmasında bulunmadığı gerekçesiyle kampa dahil edilmeyen Alpaslan Öztürk, Hürriyet'e geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Eyüpspor adına Arda Turan'ın teknik adamlık profilini, İbrahim Üzülmez ile arasında yaşananları, Fatih Terim ile unutamadığı anılarını, pişmanlıklarını, hayallerini ve gelecek planlarını aktardı.

Haberin Devamı

ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Berchem Sport altyapısında futbola başlayan, ülkemizde sırasıyla; Kasımpaşa, Eskişehirspor, Elazığspor, Göztepe, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giyen milli futbolcu Alpaslan Öztürk, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk'ün özellikle İbrahim Üzülmez hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ, ALPASLAN'A FANATİK ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

İbrahim Üzülmez de Alpaslan Öztürk'ün kendisi hakkındaki sözlerine çok ağır bir cevap verdi. İşte Alpaslan Öztürk'ün açıklamaları ve İbrahim Üzülmez'in FANATİK üzerinden Öztürk'e verdiği cevap;

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Ekmek yediği kaba pisleyen biri Gençlere küfür ediyordu...

'ARDA TURAN FARKLI BİR SEVİYE'

"Arda Turan benim ağabeyim. Hocam da oldu. Beklentimin çok çok üstünde bir teknik direktör Arda Turan. Çünkü gerçekçi olmak gerekirse futbolculuğu yeni bıraktı ve hocalığa adım attı. Aslında çok da kolay bir iş değil. İki farklı psikoloji, iki farklı iş, iki farklı dünya. Çok uzun süredir bu ana hazırlandığını hissettirdi. İleri derecede oyun bilgisi ve futbol aklına sahip. İnşallah başarılı olur bundan sonra. Dünya futbolunun zirvesini gördüğü, yaşadığı ve çok da başarılı olduğu için farklı oluyor. Bize oynatmaya çalıştığı sistemi televizyonda en iyi takımların uyguladığını görünce, 'bir bildiği varmış' diyorsunuz. Arda Turan farklı bir seviye. Türk futbol kamuoyu bunu ilerleyen zamanda görecek."

Haberin Devamı

'EMEĞE SAYGI GÖSTERİYOR'

Arda Turan sürekli oyunun içinde, anı yaşıyor ve sizden yapabileceğinizin en iyisini istiyor. Ama güzel olan tarafı şu, elinizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra size teşekkür eder. Emeğinize saygı duyar. Yaparsın ya da yapamazsın tartışılır ancak sendeki o emeği ve gayreti gördükten sonra saygı duyar. Bu daha önemli.

'GALATASARAY BİR TEK BENİ ÇAĞIRMADI'

"Yaklaşık 15 gün önce beni aradılar. 27 Haziran'da toplanacağımızı söylediler. Birkaç gün sonra tekrar arandım. Hocanın planlarında olmadığım ve kendime kulüp bulmam gerektiği söylendi. Dolayısıyla ben de farklı kulüplerle görüşüyorum. Aynı zamanda bireysel antrenmanlarıma devam ediyorum. Sebebi hakkında hiçbir fikrim yok. Hiçbir açıklama da olmadı. Sadece hocanın planlarında olmadığı söylendi. Bunu saygıyla karşıladık fakat kiralık giden bütün oyuncuların dönüp de sadece benim dönmemem biraf tuhaf oldu, garip geldi. Oradaki başkanlarımız, hocalarımız böyle uygun görmüş. Bize de kabul etmek düşer. İkimizin de yolu açık olsun."

Haberin Devamı

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Ekmek yediği kaba pisleyen biri Gençlere küfür ediyordu...

 

 

'ÇALIŞTIĞIM EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM ÜZÜLMEZ'

"Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. Nedeni de belli zaten. Açıp bakarsınız. Bence iyi bir hoca değil, iyi bir insan değil. Kötü hoca olabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur. Ben kendisi kompleksli ve kötü bir insan. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum, ensemin arkasından terler damlamaya başlıyor böyle heyecanlanınca. Onun hakkında söyleyebileceğim en yumuşak söz, kötü bir insan! Kulüpten ayrıldıktan sonra hiçbir oyuncunun elini sıkmadı. Biz helalleşmeyi bekledik. Kendisi arabasına binip hızla ilerledi."

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Ekmek yediği kaba pisleyen biri Gençlere küfür ediyordu...

İBRAHİM ÜZÜLMEZ'DEN ALPASLAN'A YANIT: EKMEK YEDİĞİ KABA PİSLEYEN BİRİYDİ

Alpaslan Öztürk'ün açıklamalarına ilişkin olarak tecrübeli teknik direktör İbrahim Üzülmez, FANATİK'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu ve oldukça sert yanıt verdi.

Üzülmez'in açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle denildiği gibi helaleşmeden gitme gibi bir durum olmadı. Son toplantıda tüm oyuncular oradaydı ve veda ederken oradan helalleşerek gittik."

Haberin Devamı

'GENÇ FUTBOLCULARA KÜFÜR EDİYORDU'

"Kötü insan kelimesine kesinlikle katılmıyorum. Kendisi öncelikle takım içerisinde sevilmeyen ve genç futbolculara ağza alınmayacak küfürler savuran biridir. Özellikle profesyonellikten uzak yapısı olması ve çalışmadan yanı top oynamadan para kazanmaya çalışan bir karakterdir kendisi."

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Ekmek yediği kaba pisleyen biri Gençlere küfür ediyordu...

'BANA 'TAKIMDAN BUNU GÖNDER' DİYE GELDİLER'

"O dönemde takımdan 5-6 kişi geldi yanıma ve Alpaslan'ı takımdan gönder dediler. Yaptıklarından dolayı sabırlarının taştıklarını anlattılar bana. Ben kadro dışı bıraktıktan sonra da yanıma takımdan oyuncular geldi ve aldığım karardan dolayı beni tebrik ettiler."

'EKMEK YEDİĞİ KABA PİSLEYEN BİRİYDİ'

"Kendisi ekmek yediği kaba pisleyen birisi aslında. Cidden durum bu. Profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu böyle daha iyi anlayabilirsiniz kendisinin. Antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı 3-4 sefer.'

 

'BENİM İSMİMİ BİR DAHA AĞZINA ALMASIN'

'Kesinlikle benim ismimi bir daha ağzına almasın. Yaptığı açıklamalar da onun karakterini gösteriyor zaten. Bu kardeşimizin öz eleştiri yapması lazım. Kendisine sorsun önce Galatasaray ya da Eyüpspor'da neden tutunamamış. Bana insanlık dersi verecek kişinin en son kendisi olduğu gerçeğini de unutmamasını tavsiye ederim.

Haberin Devamı

Caner Kolağasıgil - FANATİK ÖZEL RÖPORTAJ

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Ekmek yediği kaba pisleyen biri Gençlere küfür ediyordu...

YORUM YAZ