MENÜ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme müjdesini verdi! 'Görüşüyoruz'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer dönemi hakkında açıklamalarda bulundu ve Nwakaeme müjdesini verdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme müjdesini verdi! 'Görüşüyoruz'

Projeler, transfer çalışmaları, hakem konusu ve gündemle alakalı önemli açıklamalar yapan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ekotürk’te yazarımız Faik Çetiner’in sunduğu Bizim Stadyum’a konuk oldu. Doğan, “Hocamızın gidip gelme süreci bence zarar verdi. Şampiyon bir teknik adama her yerde daha fazla sabır gösterilmeli. Biraz daha sabırlı olmalıydık, olamadık. Hepsini tecrübe ettik. Çok daha iyi günler yaşayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Kartal projesi son aşamada’

Başkan, “Şampiyon olduğumuz süreçte 160 milyon TL kazandık. Yine şampiyon olacak takım 5 milyon Euro kazanacak! Durum bu. Transfer yasağı alan kulüplerimize çok üzüldüm. Çok sıkıntı çekiyorlar. Kendimize gereken payı çıkardık ve ekonomik olarak bu durumun dışına atmalıyız kendimizi. Sürekli proje geliştirmeye çalışıyoruz. Kartal Projesi’nde sona geldik mesela. Borcun yarısına yakınını kapatabilecek bir iş. Sermaye artırımı yaptık. Toplamda 110 milyon Euro’yu bulan karşılıksız bir parayı kulübe sokmuş olacağız” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme müjdesini verdi Görüşüyoruz

‘Bakasetas ile ciddi fark var’

Merak edilen Bakasetas konusunda değinen Doğan, “Bakasetas ile aramızda ciddi rakamsal farklar var. Ancak başka kulüplerden de bize gelen bir teklif yok. Uğurcan ve Abdülkadir için de herhangi bir teklif yok. Uğurcan’a Avrupa için sözümüz var. Trabzonspor, kaptanını Türkiye’de başka bir kulübe vermez” açıklamasını yaptı. Başkan şöyle devam etti: “Kulübün kasasına gelen para sıfır. Bütün gelir, Bankalar Birliği anlaşmasına rehin. Ancak Trabzonspor’un gücü bunun üstesinden gelecek. O paralar ödenecek”

Haberin Devamı

‘Üç de olabilir bir de’

Nwakaeme’nin durumunu, kulübünün başkanıyla görüşüyoruz. Bizim sevdiğimiz bir oyuncu. Şu anda arada ciddi bir fark yok. Abdullah Avcı da onu takımda görmek istiyor. Hocamızla yaptığımız görüşmelerde artık ara oyuncu almamaya karar verdik. Ya Hamsik, Mendy gibi direkt oyuncu olacak ya da potansiyeline inandığımız, genç, umut vaat eden... Trabzonspor taraftarı da sahada kaliteli, heyecan veren oyuncu görmek istiyor. İzleme ekibi yan odamda. Bu işi ciddiye alıp, çok uğraşıyoruz. Gündemde niye alındı denilmeyecek 2 yabancı var. Orsic’e yer açabildik. Kontenjan önemli. Maliyetler uygun olursa bu dönem 3 futbolcu da gelebilir, tek de atabiliriz”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme müjdesini verdi Görüşüyoruz

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme müjdesini verdi Görüşüyoruz

YORUM YAZ