MENÜ

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos: Kazanarak sıkıntıları aştık!

Fernando Santos, Beşiktaş ile çıktığı ilk maçı kazanarak Siyah-Beyazlı macerasına zaferle başladı. Fatih Karagümrük galibiyetini değerlendiren deneyimli teknik adam, "Bu galibiyet benden çok takım için iyi oldu. Öz güven kazandılar. Oyuncular bana inanıyorlar, beraber daha iyi olmaya çalışacağız. Evimizde sıkıntı yaşıyorduk ve kazanarak bu sıkıntıları aştık" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos: Kazanarak sıkıntıları aştık!

Siyah-Beyazlılar'ın yeni teknik adamı Fernando Santos, Beşiktaş macerasına galibiyetle başladı. Portekizli hocanın, ilk maçında rakibi Fatih Karagümrük'tü. Tecrübeli çalıştırıcı ilk maçında Kırmızı-Siyahlılar'ı 3-0 gibi net bir skorla devirdi.

Haberin Devamı

'Maçı hak ettik ama daha iyi olmalıyız'

'Oyuncularımı tebrik ediyorum, maçı onlar kazandı' diyerek sözlerine başlayan Santos, "Taraftarlar oyuncularımıza istediği desteği verdi. Önemli olan burada bir aile ortamı yaratmak. Artık birlik olmalıyız. Maçı hak ettik ama daha iyi olmalıyız. Sıkıntılı bazı dakikalar yaşadık ama devam ettik. Çalışmak ve her gün idman yapmak zorundayız. Oyuncularımıza oyun felsefemizi aşılamak zorundayız" dedi.

Beşiktaşın yeni teknik direktörü Fernando Santos: Kazanarak sıkıntıları aştık

'Oyuncular bana inanıyor'

69 yaşındaki çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti 👇

Tabii ki kazanmak çok iyi, evimizde sıkıntı yaşıyorduk ve kazanarak bu sıkıntıları aştık. Rize maçında alınan 4-0'lık galibiyet takıma öz güven aşıladı. Bu galibiyet benden çok takım için iyi oldu. Öz güven kazandılar. Oyuncular bana inanıyorlar, beraber daha iyi olmaya çalışacağız.

'Dışarda daha özgüvenli şekilde yürüyebilirler'

"Bizim stadımızda kimse Beşiktaş'tan daha fazla koşamaz. Bizim stadımızda kimse Beşiktaş'tan daha fazla savaşamaz. Tüm oyuncularıma yürekten inanıyorum. Onlarla vakit geçirdikçe bizim sistemimize inanacaklar ve beraber daha iyiye gideceğiz. Taraftarla bağlantı sağlamak çok önemli. Oyuncularımız bu galibiyetten sonra dışarıda daha da özgüvenli şekilde yürüyebilirler."

Haberin Devamı
Beşiktaş Teknik Direktörü Santos: İşleri yoluna koymak için buradayız

'En az 2-3 transfer'

"En az 2-3 oyuncu transfer edeceğiz. Buraya gelen oyuncular 'gelmek için' gelmeyecekler. Benim olduğum takımda hırslı, karakterli oyuncular olur. Kazanmayı bilen takım yaratmak için kazanmayı bilen oyuncular getirmek istiyoruz. Doğru oyuncuları bulmalıyız."

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı (VİDEO)

Beşiktaşın yeni teknik direktörü Fernando Santos: Kazanarak sıkıntıları aştık

YORUM YAZ