MENÜ

Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Sivasspor Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşması ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Ligin zirvesine ambargo koyan Siyah-Beyazlılar, bu akşam konuk olacakları Sivas engelini Gomez önderliğinde kayıpsız geçip en yakın takipçisi Fenerbahçe’yle puan farkını 8’e çıkarmayı planlıyor. Kartal, bu zaferle birlikte taraftarına şimdiden şampiyonluk şarkıları söyletmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’in zirvesinde yer alan Siyah- Beyazlılar, şampiyonluk yürüyüşünde sıradaki durağında bu akşam Sivasspor’a konuk olacak. Geçen haftayı yeni yuvası Vodafone Arena’da 3-2’lik galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, son haftalarda inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Yiğidolar’ı evinde yıkıp en yakın takipçisi Fenerbahçe’yle olan puan farkını maç fazlasıyla 8’e çıkartmayı hedefliyor. Bu sezon 28
maçta attığı 21 golle takımını tek başına sırtlayan Mario Gomez’in önderliğinde Kırmızı-Beyazlılar’ı yıkmayı planlayan Kara Kartal, bu zaferle birlikte son 5 haftaya büyük avantajla girmeyi hedefliyor.

'HER MAÇ FİNAL'

Sivasspor mücadelesiyle başlayacakları 6 maçlık periyotla ilgili olarak kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde tek bir hedefe ilitlendiklerini belirten futbolcular, dünkü idman öncesinde, “Biz lider takımız... Artık arkamızdakiler ne yapıyor buna değil sadece kendi maçlarımıza bakalım. Her maç artık bir final... Şampiyonluk yolunda elimizdeki bu büyük avantajı sürdürüp mutlu sona ulaşacağız” sözlerinde birleştiler.

SİVAS İLK PEŞİNDE

Sergen Yalçın’la başladıkları sezona Okan Buruk’la devam eden ancak bu isimle de yollarını ayırarak son olarak Mesut Bakkal’la anlaşan Sivasspor, Beşiktaş maçını kazanıp bu sezon bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın karşısına Gaziantepspor galibiyetinin ardından çıkacak olan Yiğidolar, Kartal’ı yenip bu sezon ilk kez üst üste 2’inci maçından zaferle ayrılıp düşme hattından çıkmak amacında.

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

Sivasspor Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşması 16 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak.

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA

Sivasspor Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşması 16 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da LİG TV'DEN CANLI olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Setkus ,Cicinho, Boya,Oumari, Ziya, Burhan, Kone, Adem, Beykan, Atıf, Hasan

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Tolga, Serdar, Marcelo, Alexis, İsmail, Gökhan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez

Haberin Devamı
YORUM YAZ