MENÜ

Real Madrid - Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

THY EuroLeague ilk hafta maçında temsilcimiz Darüşşakafa deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak. Temsilcimiz deplasmanda galibiyet peşinde olacak. Peki, Real Madrid - Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Real Madrid - Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Darüşşafaka Tekfen, THY EuroLeague'in ilk haftasında İspanyol ekibi Real Madrid’le deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz ilk hafta maçında zorlu Madrid deplasmanında galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Haberin Devamı

Real Madrid - Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam Wizink Center’da oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00’de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 4'ten canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Geçen sezon ULEB Avrupa Kupası’nı kazanarak THY Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanan Darüşşafaka Tekfen, bir sezon aradan sonra yeniden bu kulvarda boy gösterecek.

Yeni sezonda David Blatt’ten boşalan başantrenörlük görevine Ahmet Çakı getirildi. Bir yapılanmaya giren yeşil-siyahlı ekip, Berk Demir, Jeremy Evans, Jon Diebler, Markel Brown, Ray McCallum ve Zanis Peiners gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

YORUM YAZ