MENÜ

Victor Nelsson'da kıran kırana pazarlık!

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson için Tottenham, Arsenal'den sonra Borussia Dortmund da devrede. Yönetim, genç savunmacıyı 25 milyon Euro'dan aşağı bir bedele satmayı düşünmüyor.

Victor Nelsson'da kıran kırana pazarlık!

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Victor Nelsson şimdiden transferin gözde ismi olmuş durumda. Geldiği ilk günden bu yana özverili bir performans gösteren 24 yaşındaki Danimarkalı savunmacının yeni adresi şimdiden büyük merak konusu. 

Haberin Devamı

O PLAN ORTAYA ÇIKTI

OKAN BURUK'TAN NELSSON YANITI

Önceki gün bir röportajda Nelsson ile ilgili soruya Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Nelsson’un bizimle devam etmesini istiyorum. Ben hiçbir oyuncumun gitmesini istemem. İyi sezon geçirdik. Belki kendileri gitmek ister. Kulüp karar verecek." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

Victor Nelssonda kıran kırana pazarlık

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da bu sezonki başarının en büyük mimarlarından biri de şüphesiz ki Victor Nelsson oldu. 2021 yazında Kopenhag'dan takıma katılan Danimarkalı futbolcu, geldiği günden bu yana gösterdiği performans ile kendisini Avrupa'nın elit stoperleri arasına soktu.

24 yaşındaki futbolcu, özellikle bu sezon gösterdiği futbol ile dev kulüpleri peşine taktı. Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Arsenal, yeniden yapılanmaya girmek isteyen Tottenham'ın ardından Alman ekibi Borussia Dortmund da sıraya girdi.

Haberin Devamı

Victor Nelssonda kıran kırana pazarlık

Nelsson, şu ana kadar gelen tekliflere rağmen bir sezon daha Galatasaray'da kalmaya sıcak bakıyor.

İstenen teklifler gelmedi

Ancak son gelen teklifler halen Galatasaray Yönetimi'ni memnun etmiyor. Şimdiye kadar yapılan tekliflerin 20 milyon Euro'ya yakın olduğu bildirildi. Fakat Sarı Kırmızılılar, Nelsson'u 25 milyon Euro'nun altına bırakmak istiyor. Danimarkalı için bu rakama çıkan takımlarla resmi görüşmeler başlayacak.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Victor Nelssonda kıran kırana pazarlık

YORUM YAZ