MENÜ

Galatasaray'da sol bek operasyonu başlıyor!

Savunmanın solu için hedefi Premier Lig'den belirleyen Galatasaray, bu bölgedeki açığı Avrupa öncesinde kapatmak istiyor. Juventus'un yıldızını da isteyen Aslan, iki oyuncuyla da bu hafta içi görüşüp, transferi bitirmeye çalışacak.

Galatasaray'da sol bek operasyonu başlıyor!

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gözler tamamen yeni sezonda gerçekleştirilecek transfere çevrilmiş durumda. Yeni gelecek isimlerin kim olacağı taraftarlar tarafından büyük bir merak konusu olurken yönetimin çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüğü öğrenildi. 

Haberin Devamı

TRANSFERDE EN CİDDİ ADAY

OKAN BURUK'TAN RAKİPLERE GÖNDERME

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig şampiyonluğunun ardından Milliyet'e özel açıklamalarda bulunurken şampiyonluk süreciyle ilgili çok önemli detaylar verdi. Buruk, ezeli rakiplerine gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

Başarılı teknik adamın sözleri şu şekilde:

Kadro yapılanmasının doğru olması gerekiyor. Elbette kulübümüzün kuruluş felsefesine uygun bir vizyonumuz var. Burada Başkanımız Dursun Özbek, Erden Timur ve yönetim kurulumuz gerekli desteği veriyorlar. Bu anlamda çok şanslı olduğumuzu söyleyebilirim. Yeni sezonda da buna uygun transferlerimiz olacak.
Hocalar hep iyi oyuncular ister ama onları getirmek zordur. Teknik adamın görevi de sevk ve idare. Oynayan oynamayan aynı duyguyu yaşayabilmeli. Saygı ve sevgi iklimini futbolculara yansıtmaya çalıştık. İnsanların sempatisini kazandık. Saha içinde, saha dışında takdir edilen bir takım olduk. Fenerbahçe’ye 8, Beşiktaş’a 10 puan fark attık.

Haberin Devamı

Galatasarayda sol bek operasyonu başlıyor

NELSSON İÇİN KIRAN KIRANA PAZARLIK

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson için Tottenham, Arsenal'den sonra Borussia Dortmund da devrede. Yönetim, genç savunmacıyı 25 milyon Euro'dan aşağı bir bedele satmayı düşünmüyor.

24 yaşındaki futbolcu, özellikle bu sezon gösterdiği futbol ile dev kulüpleri peşine taktı. Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Arsenal, yeniden yapılanmaya girmek isteyen Tottenham'ın ardından Alman ekibi Borussia Dortmund da sıraya girdi.

Galatasarayda sol bek operasyonu başlıyor

SOL BEK OPERASYONU

Bu sezon hem yabancı kuralı hem de performans yüzünden sezon genelinde sol bekte problem yaşayan Galatasaray, bu yıl ise bu sorunu kökünden çözmek istiyor. Sol bek için elinde geniş bir listesi bulunan Sarı-Kırmızılılar, ilk etapta İngiliz devi Liverpool'un sol beki Konstantinos Tsimikas'ı kadrosuna katmak istiyor.

BU HAFTA TEMAS KURULACAK

2025 yılına kadar kontratı bulunan Yunan oyuncu için kısa sürede görüşmelerin başlaması bekleniyordu. Gelen son haberlere göre bu hafta içerisinde oyuncu ve kulübü ile temas kurulacak.

Galatasarayda sol bek operasyonu başlıyor

Yunan sol bek Tsimikas'ı, Galatasaray'ın teknik heyeti çok istiyor.

Haberin Devamı

İŞİNİ ŞANSA BIRAKMAMAK İSTİYOR 

Sarı-Kırmıızlılar, diğer yandan da işini şansa bırakmamak istiyor. Cim Bom, bu yüzden bu hafta tam 2 futbolcuyla masaya oturacak. Tsimikas'ın dışında Juventus'tan Alex Sandro ile de masaya oturulacak.

Galatasarayda sol bek operasyonu başlıyor

Cim Bom'un Alex Sandro'nun maliyeti konusunda bir görüşme yapması bekleniyor.

TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

1 yıllık daha kontratı bulunan Brezilyalı futbolcunun maliyeti konusunda bir görüşme yapılması bekleniyor. Ancak teknik ekibin ilk tercihinin Tsimikas olduğu belirtildi. 27 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanacak.

Mata'nın Manchester United'a Attığı Güzel Gol

Galatasarayda sol bek operasyonu başlıyor

YORUM YAZ